Přihlášení / Registrace
Rubriky
Archiv

Půjčovna aut Praha

Zapůjčení automobilu na den i více dní nabízí autopůjčovna Praha. Zapůjčte si jeden z moderních vozů, které jsou společností nabízeny. Vozy můžete mít k dispozici v plné i nadstandardní výbavě včetně automatické převodovky, klimatizace, CD přehrávače, parkovacích senzorů, dálniční známky platné pro ČR a dalšího vybavení. Není nic jednoduššího než kontaktovat nonstop infolinku a nechat si vůz přistavit, kam jen potřebujete.

Autopůjčovna disponuje širokým portfoliem značek a typů vozů. Škoda Octavia a Volkswagen Golf zastupují standardní třídu, Mercedes-Benz E a Volvo XC90 jsou zástupci třídy prémium, pokud byste si chtěli auto ze třídy business je Vám k dispozici buď Mercedes-Benz S nebo Volvo S80. K zapůjčení jsou i minibusy třídy travel, jakou jsou Mercedes Viano a Volkswagen Caravelle. Všechna auta jsou nová a v naprosto perfektním stavu, schopné okamžitě splnit Vámi kladené požadavky.

Pokud si chcete auto vypůjčit stačí předložit pouze průkaz totožnosti, řidičský průkaz a složit zálohu, jejíž výše záleží na typu a značce vozu. Pokud vůz zapůjčujete na firmu, je potřeba předložit ještě výpis z obchodního rejstříku společnosti a plnou moc jednatele. Výhodou při zapůjčení vozu na dobu delší než jsou tři dny, je zdarma navigace a přistavení vozu na místo Vámi určené také zdarma. Auta jsou plně havarijně pojištěná včetně asistenční služby, jedinou nutností pro platnost pojištění je neřídit automobil pod vlivem alkoholu. Půjčovna aut Praha sídlící v Holešovicích poskytuje své služby 24 hodin denně a 7 dní v týdnu, takže se na ni můžete obrátit v jakékoliv chvíli, kdy budete potřebovat zapůjčit automobil.

Comments are closed.