Přihlášení / Registrace
Rubriky
Archiv

Pronájem kontejnerů

Společnost Algeco se specializuje na prodej a pronájem kontejnerů. Nabízí široké spektrum skladovacích i ubytovacích prostor, které jsou naprosto mobilní a je možné je přivést takřka do druhého dne okamžitě na místo určení. Vyřešíte jimi veškeré problémy, které máte se skladovacím nebo ubytovacím prostorem. Veškeré kontejnery mohou být používány v kancelářských prostorech, ve stavebnictví a průmyslu, ve školách a školkách nebo při sportovních a kulturních akcích.

Kvalitní obytné kontejnery dovolují ubytovat veškeré lidi, které potřebujete mít přímo u Vaší stavby nebo na místě, kde se koná důležitá akce a není možné si dovolit zaplatit jiné ubytování. Můžete je využít jako jednoduché kanceláře, reprezentativní prostory pro vedení stavby, velkoprostorové obytné místnosti, snadno udržovatelná sanitární zařízení, pohodlné ložnice nebo jako ubytovny. Nabízí možnost kvalitního ubytování pro pracovníky staveb v kombinaci s vytvořením kvalitního kancelářského zázemí. Odborní pracovníci společnosti velmi dobře znají nároky, které jsou kladeny na staveniště a jejich bezpečnostní podmínky, které je nutno dodržovat. Právě proto služby využívají především společnosti pracující na projektech z oblasti energetického, ropného nebo chemického průmyslu, tedy v oblastech, kde jsou kladeny vysoké požadavky na bezpečnost práce.

Ještě větší využití pak mají skladové kontejnery, které za Vás vyřeší veškeré problémy se skladováním. V případě, že máte tepelně citlivé materiály, pak je tento skladovací prostor pro Vás právě to pravé. Skladové kontejnery Vám mohou být výhodnou kombinací kanceláře a skladu v jednom, pro zájemce je možné instalovat speciální kontejnery, které mají kompletní elektroinstalaci včetně rozvaděčů, vypínačů, zásuvek a osvětlení. Kontejnery mohou mít také topení, takže v nich není po zimní měsíce zima a lze v nich uchovávat materiály citlivé na chlad a také v nich lze v klidu pracovat jako v kanceláři. Díky modernímu technologickému řešení dostáváte za výhodnou cenu podstatně lepší funkcionalitu a bezpečnost.

Comments are closed.