Přihlášení / Registrace
Rubriky
Archiv

autopůjčovna Praha

Hledáte vhodnou autopůjčovnu, kde si můžete auto zapůjčit rychle a levně? Vhodnou volbou pro Vás je autopůjčovna Praha, sídlící v Praze v Holešovicích. Její vozový park je vybaven nejmodernějšími vozy, které máte možnost si zapůjčit v plné i nadstandardní výbavě. Pro větší pohodlí při jízdě mají veškerá auta automatickou převodovku. U automobilu je naprostou samozřejmostí havarijní pojištění, které je přirozeně neplatné v případě řízení pod vlivem alkoholu, i s kompletní asistenční službou.

Autopůjčovna má svůj vozový park vybaven auty ve všech kategoriích. Standardní třídu zastupují auta Volkswagen Golf V a Škoda Octavia, prémiovou třídu vozy Mercedes-Benz E class a Volvo XC90, z třídy business si můžete zapůjčit auta Mercedes Benz S class a Volvo S80, pokud byste chtěli automobil z třídy travel, k dispozici Vám může být automobil Mercedes Viano nebo VW Caravelle. Půjčovna aut Praha poskytuje svým zákazníkům veškerý možný komfort jak ve výbavě vozů, tak i v poskytnutí podpory 24 hodin denně a 7 dní v týdnu. Všechny vozy, které jsou poskytovány mají klimatizaci, CD přehrávač, parkovací senzory, platnou dálniční známku, automatickou převodovku a vše, co se týče plné i nadstandardní výbavy vozu.

Abyste si mohli zapůjčit automobil potřebujete pouze průkaz totožnosti, řidičský průkaz a složit zálohu, jejíž výše se odvíjí od značky a typu automobilu. Pokud si zapůjčíte automobil pro firmu je vyžadován ještě výpis z obchodního rejstříku společnosti a plná moc jednatele. Při zapůjčení automobilu na více jak tři dny je Vám poskytnuta zdarma navigace a služba přistavení vozu na místo.

Comments are closed.