Přihlášení / Registrace
Rubriky
Archiv

Internetový e-shop capacky.com

 

Na stránkách internetového e-shopu capacky.com, naleznete široký výběr dětských kožených capáčků, které pro vás dovážíme z Anglie. Jedná se o ručně šité capáčky od prověřených značek jako je Daisy Roots a Capiki.

Široký výběr capáčků

V našem sortimentu na stránkách capacky.com vám nabízíme mimořádně kvalitní capáčky pro holčičky i kluky, ale také řadu unisex. Capáčky jsou kvalitně a zároveň dokonale zpracované. Vás i vaše děťátko zajisté potěší svými barevnými motivy s obrázky. Capáčky jsou vyrobeny z té nekvalitnější jemné kůže a vaše děťátko nikde nebudou tlačit. Díky tomu významně přispějete ke správnému vývoji dětského chodidla bez nežádoucích deformací.

Pro koho jsou capáčky vhodné?

Dětské kožené capáčky jsou vhodné pro všechny děti již od narození. Ideální využití pro naleznete do kočárku pro nechodící miminka, kdy se hodí jako perfektní ochrana před chladem. Capáčky se díky své spodní protiskluzové vrstvě také perfektně hodí pro lezoucí batolata, což oceníte zejména na studených a kluzkých podlahách. Praktické capáčky jsou velice skladné a lehké a můžete je také nosit v kabelce jako dětskou přezouvací obuv pro pobyt na návštěvách. Capáčky můžete mít vždy při ruce!

Comments are closed.