Přihlášení / Registrace
Rubriky
Archiv

Nemovitosti v Chorvatsku

Chorvatské nemovitosti jsou pro Čechy jedny z nejatraktivnějších zahraničních realit. Pokud Češi uvažují o nákupu nemovitosti v zahraničí, tedy v zahraničí u moře, pak samozřejmě bude i v tomto případě (stejně jako u destinace dovolené), fungovat Chorvatská nemovitost jako první volba.

Tomu odpovídají i nemovitosti, které realitní kanceláře reálně mají v rámci své nabídky uvedené. Chorvatsko má oproti Španělsku či Itálii jednu nespornou výhodu, a tou jsou ceny. Chorvatské nemovitosti u moře je zkrátka kombinace dobré dostupnosti a výhodné ceny (investice).

Stále více Čechů kupuje nemovitosti v Chorvatsku, buďte jedním z nich a užívejte si průzračného moře, krásné přírody a relaxace kdykoliv se vám zamane.  Koupě reality v Chorvatsku nabízí možnost pohádkové rekreace, ale i výdělku formou pronájmu zahraniční nemovitosti nebo jiného komerčního využití.

Jak pořídit reality v Chorvatsku?

Realitní kancelář ALEXANDRIA REAL, která se specializuje na prostředkování koupě nemovitosti v zahraničí, nabízí kompletní služby při pořizování nemovitosti v Chorvatsku. Pohodlně si můžete vybrat byty, apartmány i vily v Chorvatsku ke koupi a ALEXANDRIA REAL již zařídí všechny formality.

Comments are closed.