Přihlášení / Registrace
Rubriky
Archiv

L-okna – plastová okna s tradicí

Plastová nebo dřevěná okna v dnešní době tvoří neodmyslitelnou součást moderního bydlení. Atraktivní vzhled, snadné používání a zejména výborné tepelné i zvukové izolační vlastnosti jsou těmi nejlepšími argumenty pro každého, kdo jejich pořízení teprve zvažuje. Nevíte-li si s výběrem vhodného řešení rady, kontaktujte společnost L-okna se sídlem v Brně, tradičního dodavatele plastových, dřevěných a dalších oken od renomovaných výrobců.

 

Plastová okna na celý život

Zabýváme se prodejem a montáží vysoce kvalitních a designově atraktivních plastových oken profilu Inoutic. Nesmírnou výhodou http://www.l-okna.cz/ jsou jejich minimální nároky na údržbu, stačí jen jednou za čas promazat pohyblivé části kování, což zachová maximální komfort při používání. Všechny profily Inoutic splňují přísné evropské normy, nejsou alergenní a neobsahují olovo ani kadmium. Za kvalitou našich plastových oken si stojíme. Nabízíme na ně proto záruku v délce 5 let.

 

Dřevěná eurookna pro náročné

Milovníci přírodních stavebních materiálů nedají na dřevěná okna dopustit. Vysoká odolnost proti teplu a mrazu, vynikající izolační vlastnosti a originální, vždy jedinečný vzhled – to je jen malý výčet toho, co vám dřevěná eurookna přinesou. Stále váháte, zda si je pořídit? Dřevěná okna vynikají extrémně dlouhou životností, a proto na ně poskytujeme prodlouženou záruku v délce 5 let.

 

Hliníková okna ideální pro vaši firmu

Hliníková okna nachází uplatnění zejména tam, kde jsou kladeny vysoké nároky na bezpečnost a dlouhou životnost oken. Jedná se např. o administrativní budovy, plochy výkladů, showroomů apod. Hlavními výhodami hliníkových oken jsou zejména dlouhá životnost, odolnost a rozměrová stálost. Přesvědčte se.

 

Dveře, okenní doplňky a další doprovodné služby

Vedle plastových, dřevěných a hliníkových oken dodáváme také plastové a dřevěné dveře, okenní doplňky (žaluzie, parapety, sítě proti hmyzu) a poskytujeme další doprovodné služby (likvidace odpadu, doprava, servis do 24 h a další).

 

Kontaktujte společnost L-okna se sídlem v Brně a my vás rychle přesvědčíme o vysoké kvalitě našich produktů i služeb.

 

 

 

Comments are closed.