Přihlášení / Registrace
Rubriky
Archiv

Portfolio osobností

FvF je mezinárodní časopis, který zachycuje rozhovor lidi různých tvůrčích a kulturních prostředí v jejich domovech a ve svém každodenním pracovním prostředí. Náš obsah se snaží prezentovat různorodé osobní perspektivy, které nabízejí dojmy z měst, různých uměleckých odvětví a mezinárodní městského života.

Public revelation je agentura, které se zajímá o Osobnosti a jejich portfolio. Zejména pak o Osobnost podnikatele a jeho prezentaci.  Stránka osobnosti ukaz-se.eu  je jakýsi časopis o umělci a jeho pocitech. Je to představení zajímavých a úspěšných lidí z České Republiky v jejich osobním prostředí, pomocí fotografií, písma a videa. Vizitka portfolio osobnosti.

FvF Vydavatelství zkoumá nové a zavedené komunikační kanály tak, aby byl náš jedinečný obsah prostřednictvím inovačních přístupů. Tvoříme a vyrábíme obsah se širokým spektrem témat a předmětů, aby FvF relevantní, trvalé a stále se vyvíjí.

Ukažte se pomocí agentury Public Revelation. Vytvořte si dokonalé portfolio a staňte se osobností. Dobrá propagace je v tomto světě velice důležitá.

 

Comments are closed.