Přihlášení / Registrace
Rubriky
Archiv

Vše pro kouzelný spánek

Jednou z nejdůležitějších činností pro život je dostatečný spánek. Člověk by měl spát minimálně 8 hodin denně. Po tuto dobu se tělo člověka regeneruje a načerpává nové fyzické i psychické síly.

Nejdůležitější z nábytku v ložnici je bezesporu postel. Naše postele jsou vyrobeny z kvalitních materiálů, a jsou navrženy co nejlépe pro Vaše pohodlí. Máme pro Vás postele všech možných druhů a velikostí.

Firma Kopeko vyrábí postele z masivu a vybírá ty nejlepší materiály na trhu. Dřevěné postele firma vyrábí ze smrkové, bukové a dubové spárovky. Předností našich výrobků je vysoká pevnost, stabilita a ekologická povrchová úprava dřeva.

Velmi důležitá součást postele jsou matrace. Jen s kvalitní a dobrou matrací se Vám bude dobře usínat, a probudíte se plni energie a nádherně odpočatí. Vybrat kvalitní matraci je základ dobrého spánku. Firma Kopeko matrace sama vyrábí, takže jsou matrace vyrobené přesně podle požadavků zákazníka.

Máme širokou nabídku zdravotních matrací. Vybrat si můžete pružinové, polyuretanové, latexové a sendvičové s kokosem a viskoelastickou pěnou.

Důležitou součástí lůžka je také rošt. V naší nabídce najdete nejen lamelové rošty, ale i laťkové rošty. Lamelové rošty vyrábíme od jednoduchých až po luxusní s trojitými patkami ve variantách nepolohovacích, polohovacích mechanicky nebo elektricky.

Comments are closed.