Přihlášení / Registrace
Rubriky
Archiv

Pronto Camper, prodej autokaravanů a obytných automobilů

Již více než 15 let se zabýváme prodejem karavanů, obytných vozů. Prodáváme obytné automobily předních světových značek. Mezi námi nabízené značky obytných vozů patří např. Rapido, McLouis, Caravans International, Roller Team, Laika. Naše nabídka karavanů je velmi široká a určitě si vyberete ten nejvhodnější i Vy. Prodáváme obytné vozy, které Vám nabídnou tu nejlepší užitnost, moderní design, výborný poprodejní servis.
Zajistíme pro Vás také servis karavanů za přijatelné ceny. Pro Váš obytný vůz zajistíme opravy nástaveb, čalounické, stolařské i lakýrnické práce. Můžeme provádět laserovou geometrii na obytném voze jakékoliv velikosti. Abychom ochránili Váš karavanu proti korozi, provádíme nástřik spodku vozů. Provádíme také montáž tažného zařízení, satelitních přijímačů, autorádií, LCD televizorů i navigaci.
Specializujeme se také na bazar karavanů. Zajistíme prodej Vašeho obytného automobilu. Ojeté obytné vozy můžete prodat prostřednictvím našeho vlastního bazaru s ojetými karavany.
Kvalitní, pěkné a funkční obytné vozy a karavany, to je Prontocamper.cz, navštivte nás a vyberte si svůj vlastní karavan.

Comments are closed.