Přihlášení / Registrace
Rubriky
Archiv

Grofeo – internetové tržiště

Změny v chování společnosti, morální úpadek, krize. Jen část z hlavních následků, které zapříčinily peníze. Lidé se stále více zaměřují na peníze jako takové, místo aby přemýšleli o původní myšlence jejich vzniku – snazší výměna. S novými technologiemi v oblasti výpočetní techniky, můžeme zkombinovat jak snadný přístup, tak to hlavní – výměnu. Tím vzniklo internetové tržiště Grofeo, které kombinuje výměnu a sociální síť.

Výměna se odehrává v životě každého z nás. Nejsme vzdělaní v každém oboru a i přes snahu udělat si vše sami, musíme nakonec sáhnout po odborníkovi v daném oboru. Jakmile do toho však vstoupí peníze, může to naši výměnu značně zkomplikovat. Dříve, než na peníze získal stát monopol, docházelo ve velkém k výměně služeb a zboží bez užití peněz. Bankovní ústavy byly značně nestabilní a lidé i rádi využívali tržišť k navazování nových společenských kontaktů, které mohly do budoucna zužitkovat. Na tržištích se tedy nejen směňovalo zboží, respektive služby, ale i informace. Grofeo chce nynější způsob směny částečně nahradit tím původním. Samozřejmě, že jsou statky nebo služby, které lze hůře vyjádřit v jiné komoditě. I na to je Grofeo připraveno a uznává směnu i za peněžní prostředky.

Grofeo je perspektivní projekt využívající základní myšlenku směny a zároveň je přizpůsobený současnému světu a jeho potřebám. Využijte jeho služeb internetového tržiště s možností nejen směnit, ale i navázat nové kontakty, které se mohou hodit do budoucna. Posláním Grofea je, aby vše nebylo jen o penězích, aby byl změněn pohled na výměnu – obchod a tak k sobě lidé měli blíže. Více spolupracovali a pomáhali si navzájem.

Comments are closed.