Přihlášení / Registrace
Rubriky
Archiv

Nechám si zrealizovat vrtanou studnu

Náš dům potřebuje novou studnu. Ale na kterou firmu se mám obrátit? Nejsem typ člověka, který by si sedl k internetu a hledal nejlepší firmu. Čas, který bych strávil hledáním a porovnáváním, raději investuji do lepší činnosti.

Zadal jsem si proto poptávku. Do týdne se mi sešlo několik nabídek, které jsem začal postupně selektovat. Důležité, pro moje rozhodnutí, byly dva faktory – odbornost a samozřejmě i cena. Vybral jsem si firmu „vrtané studny Dvořák“.

A proč právě tuto firmu? Neuvědomil jsem si totiž, že vybudování vrtané studny spadá také pod určitý úřednický maraton. Vzhledem k tomu, že studna je stavbou, musel jsem mít stavební povolení. A co si budeme povídat, ke stavebnímu povolení je cesta dosti dlouhá.

A právě tato jediná firma mi vypsala, co vše si musím před samotným vrtáním zařídit, jak probíhá vrt, jak dlouho se bude případně vrtat apod.  Několik informací jsem potřeboval zkonkretizovat, proto jsem tento subjekt kontaktoval s žádostí o radu. Ochotně mi se vším poradili, na všechny mé dotazy odpověděli. Samozřejmě mě zajímal i ceník vrtání studní. Cena, kterou jsem se dozvěděl, pro mě byla akceptovatelná a v tu chvíli jsem věděl, že jsem se rozhodl správně.

Pro realizaci vrtané studny jsem si vybral právě tuto společnost a nelituji. Pokud se i Vy rozmýšlíte, mohu jen doporučit www.vrtanistudny.cz.

Comments are closed.