Přihlášení / Registrace
Rubriky
Archiv

Rada nad zlato – pořiďte si plastovou střešní krytinu

Na radu kamaráda pokrývače jsme si pořídili plastovou střešní krytinu. A dobře jsme udělali.

Před několika lety nám krupobití poničilo střechu. Pro nás to byla tragédie, která ale potřebovala rychlé a efektivní řešení. Pozvali jsme si proto domů jednoho rodinného kamaráda, který dlouhá léta pracuje jako pokrývač, aby nám pomohl zhodnotit naše možnosti.

Ze začátku jsme měli velmi vysoké nároky, chtěli jsme střešní krytinu z břidlice, jakou mají sousedi. Kamarád nám však brzy otevřel oči, kdy nám oznámil, v jakých cenových relacích se střecha z břidlice pohybuje. Tak jsme slevili ze svých nároků a bylo nám pomalu jedno, jak bude střecha vypadat, hlavně ať je pro nás cenově dostupná a chvíli nám vydrží. Na to jsme se od něj dozvěděli o plastové střešní krytině Capacco. Ze začátku jsme v tento materiál neměli moc důvěru, a to ani přes to, že nám kamarád pokrývač vysvětlil, v čem spočívají jeho kvality.

Celkem jsme se nestačili divit, jaké vlastnosti může mít plastová střecha.  Kamarádk nás odkázal přímo na společnost Capacco spol. s r.o. Ti nám mimo jiné ukázali i vlastní domy, které zdobí střešní krytina Capacco již několik let. Nevěřili jsme vlastním očím. „Vždyť to vypadá jako střešní krytina z břidlice, kterou má soused,“ prohlásili jsme. V tom okamžiku jsme přesně věděli, že chceme plastovou střešní krytinu Capacco, tím spíš, když jsme zjistili, že pro naše účely – rekonstrukce, se jedná díky její muší váze o produkt, který výrazně usnadní práci pokrývačům, neboť není potřeba zesilovat krov, a nezatíží tak naše peněženky.

Zaměstnanci firmy  Capacco spol. s r.o. nám pomohli s výpočtem potřebného množství materiálu a udělali nám kalkulaci, která nás více než potěšila. Dnes je to dva roky, co máme novou střechu z umělé břidlice, a pořád vypadá jak nová, přestože již zažila takové situace, při kterých by jiný materiál již dávno zklamal.

Comments are closed.