Přihlášení / Registrace
Rubriky
Archiv

Inzerujte vaši nemovitost a ušetřete bez realitky

Inzerce nemovitosti není nejjednodušší záležitost. Je třeba inzerovat na nejvyhledávanějších serverech v celé ČR. Takovou inzerci lze zajistit i bez realitky. Dále je třeba vyřešit všechny právní náležitosti spojené s danou nemovitostí, vyřešit případné závazky vyplývající ze spoluvlastnictví, vhodně vaši nemovitost propagovat, aby inzerát zaujal zájemce, určit správnou cenu, sepsat potřebné smlouvy a vypočítat a uhradit daň z převodu. Kompletní nabídku nemovitostí k prodeji a pronájmu bez realitky najdete v nabídce nemovitostí bez realitky.

Mnoho prodejců nebo pronajímatelů se obrací na realitní kanceláře, ale to je spojeno s vysokými provizemi pro ně a pro makléře, někdy až v řádu desetitísíců i více. Jak ušetřit, ale zároveň využít kompletního poradenství a servisu?
Prodej a pronájem bez realitky zajišťuje společnost RealitníSekáč.cz . Poskytuje ideální a komplexní řešení a služby všem, kteří chtějí prodej či pronájem své nemovitosti zajistit bez realitní kanceláře. Kromě propagace vaší nabídky na 60 realitních serverech pro celou ČR vám zdarma poskytne veškeré právní a finanční poradenství, pomoc při případné exekuci nebo zástavy uvalené na vaši nemovitost, vzory povinných smluv, poradí, jak vytvořit poutavý inzerát, který přiláká zájemce a spoustu dalších náležitostí. A jakmile se vám podaří vaši nemovitost prodat či pronajmout, pomůže vám i vypočítat daň z převodu.

I bez realitky jde prodat nebo pronajmout nemovitosti bez rizika a s veškerým servisem

Rozhodli jste se to zkusit? V tom případě už můžete přemýšlet nad inzerátem, který je základním předpokladem pro úspěch vaší nabídky. U nemovitostí jsou pochopitelně nejdůležitější přiložené fotografie, které ji ukáží v tom nejlepším světle. Jaká je přednost té vaší? Výborný stav vnějšku či vnitřku? Krásný výhled nebo atraktivní okolí? Zaměřte se na to. Ani nemusí být jako ze škatulky nebo vypadat dokonale, potenciální zájemce si ji třeba bude chtít přebudovat podle sebe.

Na co se zaměřit u inzerátu bez realitky?

V textu se rovněž přímo zaměřte na výhody, které nabízí a nezapomeňte na praktické informace. Nikdy si ale nepřibarvujte, důvěra potenciálního zájemce je velmi důležitým kritériem úspěchu stejně jako výběr kompletního servisu, a přesně tím je Realitní Sekáč prodej a pronájem nemovitostí bez realitky.

Comments are closed.