Přihlášení / Registrace
Rubriky
Archiv

Ubytování Valtice

V ubytování na Jižní Moravě jsme jednička!

Vítejte v rodinném penzionu PRINZ, který leží v srdci Lednicko-valtického areálu, uprostřed centra historického náměstí města Valtice. Náš rodinný penzion vám nabízí příjemné ubytování na Jižní Moravě za velmi příznivých cenových podmínek. I když o ubytování v Lednicko-valtickém areálu není nouze, přesto si dovolíme tvrdit, že jako hrdí nositelé titulu Penzion roku 2010 ČR, který jsme získali jako ocenění od Asociace hotelů a restaurací České republiky, pouze potvrdilo skutečnost, že ubytování a veškeré s ním spojené služby v našem rodinném penzionu jsou na velmi vysoké úrovni a že klienti, kteří nás již jednou navštívili, se k nám opakovaně vracejí.

Naše ubytování Valtice vás vždy znovu a znovu s otevřenou náručí uvítá v našem krásném městě, které je součástí nádherné lokality Lednicko-valtického areálu. Architektonické skvosty tohoto areálu, výstavní sídla, lovecké zámečky a nádherné parky vás nepustí, dokud je všechny nenavštívíte, ať už v rámci pěší turistiky nebo cykloturistiky za pomoci kvalitních a perfektně značených turistických stezek a cyklostezek.

Ubytování ve Valticích

Když ubytování Valtice, tak jedině penzion PRINZ. Lednicko-valtický areál je charakteristický svým rovinatým terénem, takže vydat se prozkoumávat všechny památky křížem krážem a popojíždět od jedné k druhé třeba na kole, s vámi zvládnout i vaše děti. Po vyčerpávajícím dni a návštěvě kouzelné Lednice, Lednického zámku, Skleníku, Janohradu, Minaretu a procházce po kvetoucím kouzelném a překrásném Zámeckém parku, plném cizokrajných rostlin, vás s otevřenou náručí přivítáme zpět v ubytování ve Valticích, aby se vám ubytování na Jižní Moravě zadřelo pod kůži natolik, že se do našeho ubytování v Lednicko-valtickém areálu budete alespoň jedenkrát do roka pravidelně vracet. Rádi opět uslyšíme, že náš rodinný penzion Prinz má naprosto všechno – včetně skvělých a bohatých snídaní, které si můžete vychutnat ve formě švédského stolu a které se neobejdou bez medu, nutelly, sýru, jogurtu, cereálií, kávy, čaje… Těšíme se na Vaši návštěvu.

Comments are closed.