Přihlášení / Registrace
Rubriky
Archiv

Češi jsou nejlepší ve výrobě erotických pomůcek

Ačkoliv to zní nepravděpodobně, je to skutečně tak! Česká republika obecně není považována za zemi vyhlášených milovníků. Pokud ženy takové hledají, nejčastěji se jim vybaví jižní národy. Španělové, Řekové, Italové anebo Francouzi, ti všichni jsou synonymem dokonalých a pozorných milovníků, kteří ženě splní každé její milostné přání a naplní každičkou sexuální touhu. Je to dáno zejména jejich temperamentem, ne nadarmo se říká horká jižanská krev. A je to nepochybně asi pravda. Nicméně ani čeští muži nejsou nejhoršími milovníky a ke své partnerce se dokážou chovat velice pozorně. I přesto, že v jejich žilách nekoluje tak divoká krev, jako u výše zmíněných národů. Ale jak jinak by se mohlo stát, že zrovna Češi vynaleznou nejdokonalejší sexuální pomůcku?

Hledáte-li skutečného pomocníka a zároveň chcete obestřít vaše milování luxusem, je Loverator z edice Swarowski tou nejlepší volbou. Orgasmické polštáře Loverator jsou odborníky speciálně vyvinuté a otestované podložky, které díky svému ergonomickému tvaru umožňují dosáhnout toho nejlepšího sexuálního potěšení a skutečně silného orgasmu. Zatraktivní vám také polohy, které jste do té doby považovali za základní a ne zrovna dvakrát nápadité.

Šperky z dílny mistrů Swarowski pak dodávají Loveratoru zcela jedinečný nádech luxusu a výjimečnosti. Vybírat můžete z několika edicí, které byly vyrobeny speciálně pro orgasmickou podložku Loverator. K mání je například edice Loverator Swarowski Berlin, kdy je art design tohoto luxusního polštáře inspirován kameny z rozpadající se berlínské zdi a   který obsahuje krystaly Swarovski Elements v počtu 255 kusů a v unikátních dvou provedeních. Dále jsou to tématické edice Loverator Swarovski kolekce Paris, kolekce Prague nebo kolekce Verona, které jsou inspirovány klíčovými motivy z těchto evropských velkoměst. A když zrovna nemáte sex? Nevadí, designový Loverator Swarowski edition poslouží i jako luxusní podložka pod vaše nohy, například při sledování televize.

 

Klidně můžeme říct, že obliba těchto polštářů celosvětově stoupá a to nejen proto, že umožňuje dokonalé milování v nových i starých polohách, ale také proto, že stále více lidí si uvědomuje důležitost orgasmu pro zdravý a dobře fungující organismus. chcete-li být i vy fit a sexuálně ukojení, pak je Loverator Swarovski pro váš orgasmus a tedy spokojený sexuální život to pravé.

Comments are closed.