Přihlášení / Registrace
Rubriky
Archiv

Luxusní prožitek a nadstandartní milování – Loverator Swarovski

Mám ráda luxus. Vlastně – miluju luxus a utrácím za luxusní věci nemalé množství peněz. No co, žijeme jen jednou, a když člověk má a může, proč by se tu a tam trochu nerozmazlil? Pro ty, co rádi odsuzují druhé bych ještě dodala, že vše, co utratím, si sama vydělám. Nejsem tedy z těch, které by se nechaly vydržovat svými bohatými partnery a fungovaly jen jako jejich módní doplňky a barbíny na hraní.

Kvůli mému povolání, které je sice dost dobře placené, ale psychicky náročné a taky hektické, potřebuju relaxovat. A vlastně celkově si zpříjemňovat život luxusními věcmi, které mi tak mnohdy dopomáhají fungovat. Pravdou ale je, že jsem si na luxus docela zvykla a vysokou míru komfortu požaduji i u věcí, kde by to běžný smrtelník asi neočekával. Luxus jsem jednoduše pojala za životní styl.

Nejsem však jediná a v prostředí, ve kterém se pohybuji, je hon za luxusem skutečně velký. Není pak nic horšího, než když se někdo objeví s něčím, co já sama nemám. Totálně nepřípustné!

Po luxusu samozřejmě toužím i v posteli. Nemám teď na mysli jen různé hračky a pomůcky, ale akt celkově. Vždy vyžaduji muže, kteří mě umějí dokonale uspokojit, nerada však zůstávám dlouho s jedním partnerem. A tak často objevuji nové muže, jenomže ne všichni jsou tak zdatnými milovníky, jak bych si představovala. Hledala jsem tedy něco, co by mi zaručilo rozkoš s nutnou dávkou jedinečnosti. Zjistila jsem ale, že to není vůbec snadné a že všechny hračky a erotické pomůcky mají stejný nebo hodně podobný design a často jsou vlastně docela nevzhledné, o exkluzivitě nemluvě.

To platilo do doby, než jsem našla orgasmickou podložku Loverator. V popisu stálo, že slouží jako pomocník k dosažení rozkoše a zaručuje silné orgasmy. Co mě na ní ale nejvíce zaujalo, byl její design. Krásné potažení výběrů ze španělského sametu. Moje nadšení pak bylo o to větší, když jsem objevila Loverator Swarovski, zdobený kamínky! Prodávájí několik vzorů polštářů ve stylu evropských měst  – dost dobrý nápad.

Vybírala jsem z kolekce podle Berlína, Paříže, Prahy, Verony a Milána a pořídila jsem si tedy svůj první Loverator Milano a od té doby na něj nedám dopustit. Něco tak exkluzivního a luxusního a přitom skutečně fungujícího jsem hledala velmi dlouho. Materiál je hrozně příjemný a polštář velmi pohodlný. Jsem ráda, že právě exkluzivní Loverator Swarovski se mi připletl do cesty a i když jsem nevěřila, musím říct, že se s ním dá dosáhnout božích orgasmů. Navíc, když zrovna jenom odpočívám, hodí se mi taky jako příjemná a pohodlná podložka.

Comments are closed.