Přihlášení / Registrace
Rubriky
Archiv

Objednejte si cukroví mnoha chutí, výběr je pestrý!

Chystáte rodinnou oslavu nebo posezení pro dobré přátele? Plánujete jako součást pohoštění sladkou tečku? Vyzkoušejte výtečné domácí cukroví, jehož výrobou se zabývá ZD Partutovice. Všechny výrobky z tamní cukrářské dílny jsou připravovány pouze z kvalitních surovin, používány nejsou žádné umělé náhražky či chemické látky. Pečení cukroví z vlastních ingrediencí, vypěstovaných v nedotčené podhorské krajině, je garancí nejvyšší kvality a výjimečné chuti. Domácí cukroví z nabídky ZD Partutovice se ideálně hodí na svatby, narozeninové oslavy, firemní party či další slavnostní příležitosti.

 

Cukroví vyráběné klasickými postupy

Chcete ochutnat kokosový řez, pařížský rohlíček nebo třeba ovocný košíček s pudinkovým krémem? Telefonicky, případně online kontaktujte ZD Partutovice a můžete si domluvit veškeré detaily vaší objednávky. Pečení cukroví je záležitostí zručných a zkušených cukrářek, které sladké dobroty vyrábějí tradičními a ověřenými postupy. Na slavnostní tabuli se bude nazdobené cukroví báječně vyjímat a bude potěchou pro mlsný jazýček všech vašich hostů. Nabídnout jim můžete medovo žloutkové kostky, ořechové mušle, dortíčky s mandlí, linecké kytičky, domácí máslové trubičky apod.

 

Pronájem sálu pro různé příležitosti

Budete pořádat oslavu významného životního jubilea? Plánujete svatbu nebo připravujete setkání bývalých spolužáků? Příjemné prostředí vám poskytne ZD Partutovice. Pronájem sálu je další z atraktivních služeb, které jsou zájemcům nabízeny za výhodné ceny. K dispozici vám bude jak prostorný sál (s kapacitou 70 osob), tak i moderní kuchyně. Rezervovat sál si mohou místní obyvatelé obce Partutovice i nedalekého města Hranice, avšak velmi vítáni jsou také všichni přespolní hosté! Na vaše přání zajistí ochotný personál slavnostní menu, pozornou obsluhu i zábavu, včetně hudby.

Comments are closed.