Přihlášení / Registrace
Rubriky
Archiv

Co je Go Board Game?

„Jdi Board Game“ je známý jako „Weigi“ na čínský, „iGO“ nebo „jít“ na Japonce a „baduk“ do korejštiny.

 

Hra „Go“ nebo „Weigi“ je vysoce intelektuální desková hra, vyvinutý v Číně více než 3000 lety. Kromě toho, že jeden z nejstarších deskové hry známo, že muži, je také považován za jeden z nejvíce komplexní a náročná deskové hry. A s největší pravděpodobností i nadále hrají milióny na celém světě ve své původní podobě  http://akehry.blog.cz/1304/musite-vedet-jake-stolni-hry-hrat dodnes.

 

To je považováno za složitější než Čínské šachy, zábava a intelektuální hru hrát.

 

To je normálně hrál na standardní desce s rošty 19 řádků x 19. I když se hraje někdy zjednodušené verzi, na různých úrovních.

To se hraje s černými a bílými kameny, a je hrán jen dva protihráče, umístěním kameny na průsečíků linií alternativně.

 

Hlavním cílem hry „Go“ je získat co nejvíce území, jak je to možné.

 

„Jdi Desková hra“ pomáhá člověku koncentrace, kreativita, výpočet, schopnost myšlení a paměť. Rozvíjí myšlení člověka, schopnosti a rozvíjet smysl pro rozhodnutí.

 

„Go“ byl používán čínských astrologů předvídat a předpovídat budoucnost v dřívějších dobách svého vynálezu. A později se stala zábava pro hazardní hráče a volný čas zahalečů. Kromě toho získal popularitu a byly těší dobré pokračování jako světový nejnáročnější a intelektuálně stimulující deskové hry.

 

Mohou existovat různé historky o „Go desková hra“, jeho stále zůstává skutečnost, že hra Go je velmi příjemné, zajímavé a náročné hry. Je to intelektuální a také velmi zábavné se učit a hrát.Hraní na „Go desková hra“ se stala taková událost, která kdy jiná skupina lidí z různých zemí, kteří mluví různými jazyky a mají různým kulturám „Go desková hra“ Zdá se, že tvoří most mezi těmito lidmi v mezinárodním měřítku.

Comments are closed.