Přihlášení / Registrace
Rubriky
Archiv

Necítíte se dobře? Zkuste mladý ječmen!

Necítíte se dobře? Zkuste mladý ječmen!

21. století přináší výrazný technologický pokrok a objevy, které nám velmi usnadňují život, vybírá si za to ale i svou daň, v podobě vysoké míry stresu, hektického způsobu života, rychlého a často nezdravého stravování. Pracovní tempo většiny lidí je vysoké, mnohdy až za hranicí únosnosti, přibývá smogu a ubývá přírody, do které se v minulosti člověk uchyloval k odpočinku. A právě mnohdy tyto faktory, jako špatná a nedostatečně pestrá strava, stres a přílišné vypětí mohou vést k mnoha chorobám a problémům organismu, jako je např. překyselení organismu.

Ačkoliv to může znít jako banalita, překyselení organismu pro nás představuje vážné zdravotní nebezpečí. Často bývá problém jej rozpoznat, protože škála příznaků je velmi široká. Překyselení se může projevit například popraskáním koutků, zvýšeným zápachem potu, ale také například pálením žáhy, v extrémních případech i artritidou nebo revmatem.

„Často jsem měl potíže s pálením žáhy, užíval jsem sice jedlou sodu a podobné „osvědčené“ přípravky, ale nic mi nepomáhalo, potíže zmizely vždy jen dočasně a po nějaké době se zase vrátily“, říká pan Petr z Loun. Pak mu ale kolega z práce doporučil přípravek Mladý ječmen od společnosti Remedicum, s.r.o.

Mladý ječmen je rostlina, rostoucí v panenské přírodě Nového Zélandu a je velice bohatá na chlorofyl. Chlorofyl je zelené barvivo, které rostliny vytvářejí během fotosyntézy. Má výjimečně silné alkalizující vlastnosti a je jedním z hlavních fytonutrientů potřebných pro zachování alkalického prostředí v těle. Právě tento je přitom při léčbě velice důležitý. Užívání Mladého ječmene tedy výrazně snižuje kyselost organismu a pomáhá zmírnit nebo dokonce odstranit některé příznaky.

Účinky Mladého ječmene jsou nesporné. „Po té, co jsem na své pálení žáhy začal používat kolegou doporučený přípravek Mladý ječmen, velmi se mi ulevilo. Pálení se postupně zmírňovalo, až nakonec vymizelo úplně a dnes již žádný problém s žáhou nemám.“, dodává spokojený pan Petr z Loun. Od svého uvedení na trh má přípravek společnosti Remedicum Mladý ječmen mnoho spokojených uživatelů, kteří díky němu opět nalezli svou zdravotní pohodu. Jako například paní Barbora z Jevišovic. „Mladý ječmen jsem si koupila kvůli potížím se střevy. A dobře jsem udělala, po pár týdnech užívání se mi trávení upravilo a celkově jsem v dobré kondici. Mladý ječmen mohu jen doporučit.“ říká nadšená paní Barbora.

Základem pro odstranění překyselení je však změna jídelníčku, ze kterého často vyřazujeme pokrmy, jako jsou brokolice, špenát nebo celer. Produkt Mladý ječmen je doplněk stravy a nenahrazuje tak bohatý a pestrý jídelníček, který je pro zdravý organizmus naprostý základ. Pro více informací se obraťte na stránky www.remedicum.eu .

Comments are closed.