Přihlášení / Registrace
Rubriky
Archiv

Ekologická střešní krytina oživí váš dům

Střešní krytina z recyklovaného materiálu má vynikající termoizolační vlastnosti a velmi dlouhou životnost.

Mít vlastní dům je snem mnoha lidí. Místo, které by bylo jen vaše, bez otravných sousedů z panelového domu, bez hlučných ulic města. Místo, kde bude váš domov a kam se budete rádi vracet po práci a užívat si chvilku odpočinku anebo kde můžete uspořádat párty se svými přáteli.

Protože rodinné domy nejsou jako byty a člověk se z nich nestěhuje tak často, bude to s největší pravděpodobností i místo, kde strávíte zbytek svého života. Proto chcete, aby byl dům dokonalý, a pečlivě promýšlíte, ať už sami nebo s architekty, každý detail vašeho budoucího domova. Pamatujete na velkou zahradu s jezírkem, prostorný obývák, terasu s výhledem, klimatizaci, krásný rodinný krb, prostě vše, abyste se cítili co nejlépe a měli svůj maximální komfort. Věnovali jste ale dost pozornosti i tomu, jak bude vypadat vaše střecha a z čeho bude vyrobena střešní krytina?

Kvalitní střecha je přitom jednou z klíčových částí domu. Chrání jej před přírodními vlivy a často čelí drsným klimatickým podmínkám a výkyvům počasí mnohdy i o třicet a více stupňů. Proto, aby stoprocentně plnila svou funkci po dlouhá léta, by měla být zhotovena z kvalitního a trvanlivého materiálu. A právě taková je střešní krytina od společnosti Capacco spol. s r.o.

Krytina je vyrobena z recyklovaného materiálu, který dříve sloužil jako kabelový izolant. Technicky je tedy vyrobena z měkčeného PVC, což jí propůjčuje mnoho vynikajících vlastností, které běžná střešní krytina nemá. Její složení zaručuje její mrazuvzdornost, odolnost vůči biologické degradaci a povětrnostním podmínkám, dále zabraňuje porůstání mechu a je stále pružná a pochůzná. Díky své nízké hmotnosti je střešní krytina i skvělým řešením pro starší budovy, protože na rozdíl od klasických střešních tašek je krytina společnosti Capacco velmi lehká a není tak proto nutné upravovat nosnou konstrukci střechy, aby vydržela tak vysokou zátěž.

Hledáte-li pro vaši novou nebo stávající střechu tu nejlepší krytinu, která plně uspokojí vaše představy o kvalitní, bezúdržbové střeše, která vydrží v perfektním stavu po dlouhá léta a navíc je v atraktivním a nadčasovém designu, pak je střešní krytina Capacco pro vás to pravé. Její vzhled totiž velmi věrně imituje design přírodní břidlice a dá tak vyniknout vašemu domu.

Krytina je k dostání ve třech různých rozměrech a k zakoupení je buď ve výrobně společnosti anebo u vybraných prodejců. Více podrobností zjistíte na stránkách společnosti www.capacco.cz nebo na facebook stránkách společnosti.

Comments are closed.