Přihlášení / Registrace
Rubriky
Archiv

MAXPROGRES – špičkové zabezpečovací systémy

Existují oblasti, ve kterých je nutné se za každých okolností spolehnout výhradně na pomoc profesionálů. Jednou z těchto oblastí jsou zabezpečovací systémy. Jedině špičková zabezpečovací technika dokáže efektivně ochránit určený objekt a výrazně snížit riziko škod způsobených např. požárem nebo krádeží.

 

Výsadní postavení na trhu zabezpečovací techniky mají bezesporu elektrické zabezpečovací systémy. Společnost MAXPROGRES, s.r.o. se sídlem v Brně se právě proto zejména na nabídku špičkových elektrických zabezpečovacích systémů zaměřuje. Svým klientům dodává např. elektrické požární signalizace (EPS), uzavřené televizní okruhy (CCTV), perimetrickou ochranu (PER), kamerové systémy, docházkové a stravovací systémy a mnohé další.

 

Posláním společnosti MAXPROGRES není jen dodávka zabezpečovacích zařízení, ale také nabídka doprovodných služeb. Ty zahrnují například bezpečnostní poradenství (prohlídka objektu a doporučení vhodných zabezpečovacích systémů), vypracování přesné cenové nabídky, projekční činnost nebo servisní činnost (záruka na veškeré prvky dodané zabezpečovací techniky, hot-line linka a pravidelné revize zabezpečovacích zařízení).

 

Společnost MAXPROGRES se vyjma nabídky zabezpečovacích zařízení a doprovodných služeb věnuje i instalaci slaboproudých rozvodů (univerzálních kabelážních systémů nebo bezdrátových sítí) a silnoproudých rozvodů (rozvaděče NN, hromosvody, revize hromosvodů apod.).

 

Vysoce kvalitní produkty, dlouholeté zkušenosti v oboru, profesionální přístup a kladený důraz na požadavky každého jednotlivce dělají ze společnosti MAXPROGRES v Brně ideálního partnera pro každého, kdo hledá produkty na poli zabezpečovací techniky. Kontaktujte zástupce společnosti a dopřejte si klidné spaní – o ochranu majetku se za vás postarají jiní.

 

MAXPROGRES, s.r.o.
Traťová 1
619 00 Brno
Tel.: +420 533 444 111
E-mail: info@maxprogres.cz

Comments are closed.