Přihlášení / Registrace
Rubriky
Archiv

Kouč Plzně jako ideální kandidát

„Všechno bylo v souladu s majitelem klubu (Paclíkom). Všechna jednání, s panem Vrbom byly společně v trojici. I dohodu, kterou jsme měli, že se setkáme s našimi dvěma hráči, o tom všem pan Paclík věděl, „tvrdil Kováčik.
Odstupné neřešili

„Netvrdím, že jsme byli na pana Kováčika naštvaní, spíše šlo o velmi špatné načasování. Před důležitým zápasem na Spartě, „reagoval manažer Plzně. Sádek také popřel, že by od slovenského svazu ptali za vrbu vysoké odstupné. „Neřešila jsme ani trenéra, ani odstupné. Vůbec k takovému jednání nedošlo. “

Kouč Plzně se vykresluje jako ideální kandidát pro zlepšení herního projevu národního týmu. Kováčik byl již s Vrbom dohodnutý na podmínkách. Slovenská svaz údajně nabídl Vrbov měsíční plat 17tisíc eur. Tolik v Plzni prý nemá.

Podle spekulací českých médií se šéf klubu Paclík Betclic chystá vyrovnat nabídku Slováků – aby byl Vrba spokojen.
Kováčik plán B tají „Do konce dubna máme čas, abychom se rozhodli. O plánu B budeme mluvit, až když bude Vrba definitivně pasé, „řekl Kováčik.

Prvním náhradníkem za vrbu by mohl být trenér Senice Stanislav Griga. Bez Bet-at-home šance by nemusel být ani bývalý kouč Sparty Praha Jozef Chovanec či Pavel Hapal (bývalý trenér Žiliny).

Na otázku, zda je alternativou na trenéra reprezentace i Michal Hipp, který dočasně a úspěšně vedl tým v posledním zápase proti Turecku, Kováčik reagoval: „Já mám v této chvíli mandát k jednání s Vrbom.“

Comments are closed.