Přihlášení / Registrace
Rubriky
Archiv

Kvalitní služby v oblasti geodézie

Potřebujete kvalitní služby v oblasti geodézie a katastru nemovitostí, pokud ano, určitě neváhejte a zavítejte na naše internetové stránky gksemily.cz. Geodetická kancelář Semily poskytuje služby především v okresech Semily, Jablonec nad Nisou, Jičín a v blízkém okolí.

Geometrický plán je technickým podkladem pro vyhotovení rozhodnutí ke změnám v katastru nemovitostí a podkladem pro provedení změny v souboru geodetických informací katastru nemovitostí

Naše firma Vám ráda poskytne kvalitní geodetické služby pro katastr nemovitostí. Můžete si u nás objednat vyhotovení geometrického plánu na vyznačení budovy, rozdělení pozemku, vymezení rozsahu věcného břemene a další obdobné služby. Geodetická kancelář Semily se taktéž zabývá inženýrskou geodézií ve stavebnictví a pomůže vám se zaměřením inženýrských sítí, vytyčování staveb, nebo zaměření skutečného provedení staveb.

Naše veškeré práce pro Vás nabízíme za velmi příznivé ceny a vždy se snažíme nalézt optimální řešení. Vždy je možné individuální stanovení ceny na základě požadavků klienta. Na našich stránkách naleznete také orientační ceník geodetických prací, pro Vaši snadnější představu.

Ať už jste se rozhodli koupit pozemek nebo postavit nový dům, naše firma Vám pomůže zajistit všechny potřebné informace a podklady pro katastr nemovitostí.

Geodetická kancelář je tu pro Vás, aby vám nabídla špičkové služby v oblasti geodézie a usnadnila Vám co nejvíce práce a času, při důležitém kroku do života, jako je koupě pozemku, nebo stavba rodinného domu.

Comments are closed.