Přihlášení / Registrace
Rubriky
Archiv

Docházkový systém iDocházka.cz

Docházkové systémy slouží pro evidenci docházky zaměstnanců. V nejednodušší verzi docházkového systému jde o evidenci příchodů a odchodů zaměstnanců na jejich pracoviště. Administrativní pracovníci tak již nemusí docházku přepisovat z až nečitelných údajů.

Docházkový systém iDocházka.cz je ideálním řešením pro široké spektrum firem. S programem EKD6 lze totiž vést správu libovolné množství zaměstnanců. Využitím docházkové systému iDocházka.cz získáte spolehlivý a cenově dostupný systém.

Levná docházka je řešena dvěma snímači. Jeden je pro odchod a druhý pro příchod. Tato docházka neumožňuje možnosti odchodu. U ostatních variant je možný odchod i příchod na jednom docházkovém snímači. Odchod je zaznamenáván až po volbě důvodu odchodu ze zaměstnání. Systém iDocházka.cz umožňuje také rozsáhlé plánování docházky, kdy je možné naplánovat docházku zaměstnancům. Pokud se skutečná docházka bude lišit od plánu, lze rozdíly považovat za nulu, nebo přesčas. Docházkový systém umožňuje také propojení s přístupovým systémem.

Comments are closed.