Přihlášení / Registrace
Rubriky
Archiv

Perfektní iPhone servis váš přístroj spolehlivě zachrání

Už se vám někdy stalo, že jste utopili svůj vlastní mobil? Z této šlamastiky vás stoprocentně vytáhne kvalitní a expresní iPhone servis. Tým profíků, který to se zařízením iPhone, iPad nebo iPod dokonale umí, se vašemu porouchanému přístroji podívá „na zoubek“ (zcela zdarma ) a opraví vzniklé škody. A nebojte se, neexistuje problém, s nímž by si zkušení odborníci nevěděli rady!

 

Online kontakt nebo osobní návštěva

Kontaktovat profesionální firmu iPhoneClinic.cz můžete telefonicky nebo na e-mail, a pokud jste z Prahy či blízkého okolí, je vám k dispozici i kamenná prodejna. Nejen vytopený přístroj řeší odborníci z pražské firmy, pomohou vám i s dalšími závadami. Součástí iPhone servisu je také odblokování přístrojů a opravy software za skutečně super ceny. Rychlý iPhone servis poskytuje služby i mimopražským zákazníkům. Poškozené zařízení stačí poslat poštou (spolu s kontaktem), následuje informace o zjištěných závadách a po jejich odstranění vám přístroj přijde zpět na dobírku. Zákazníci, kteří porouchaný iPhone, iPod nebo iPad osobně přinesou do prodejny, mohou za opravu platit svojí platební kartou.

 

Originální náhradní díly

Pro iPhone servis jsou používány jen originální náhradní díly, žádné napodobeniny. Garantována je preciznost, rychlost a záruka na servisní práce v trvání šesti měsíců. Výměna poškozených částí bude provedena na počkání, ať už se jedná o nefunkční displej, mikrofon či tlačítko on/off. Například rozbitý displej vám v iPhone Clinic vymění do dvaceti minut. Jaké činnosti ještě iPhone servis zahrnuje? Obrátit se na šikovné pracovníky můžete i  v případě, že se váš   iPhone, iPod nebo iPad nenabíjí ze sítě, zaseklo se tlačítko, popraskalo sklo apod. Jako bonus vám v iPhoneClinic.cz, při kombinaci více oprav najednou, poskytnou výrazné slevy! K servisním službám nad 2500 Kč získáte zdarma praktické pouzdro podle vlastního výběru.

Comments are closed.