Přihlášení / Registrace
Rubriky
Archiv

Docházkové systémy

Docházkové systémy evidují příchody a odchody zaměstnanců. Díky jednoduché obsluze a exportům do účetního programu, už nikdy nemusíte trávit čas přepisem nepřesné docházky jednotlivých zaměstnanců.

Docházka je evidována při příchodu a odchodu ze zaměstnání. Data jsou přitom ukládána na server nebo centrální počítač. Záznam o docházce je přitom pořízen na základě identifikace zaměstnance pomocí identifikačního média nebo otisku prstu. Se zaznamenanými daty lze pak dále pracovat. Lze vytvářet přehledové sestavy docházky jednotlivých zaměstnanců, ale také exporty do formátu .xls, aj. Přístup do docházkového software EKD6 je přitom možný také online, tedy odkudkoliv, kde je možné připojení na internet.

Investice za docházkový systém není vysoká. Nicméně, lze jej zakoupit také formou pronájmu nebo splátek bez navýšení. Data jsou zaznamenávána na naše servery. Data docházkového systémy jsou tedy v bezpečí. Samozřejmostí je také přístup přes webové rozhraní, aniž by byly limitována funkce docházkového systému.

Docházkové systémy ELVIS umí také ovládat elektronický zabezpečovací systém. Docházka ovládá až 5 zón, což umožňuje vypnutí zabezpečení pouze v částech, do kterých má daný zaměstnanec povolený přístup. Elektronický zabezpečovací systém se deaktivuje na základě identifikace oprávněné osoby. Deaktivace nastává po odchodu osoby, pokud již v části budovy není žádná další osoba s totožným oprávněním.

Comments are closed.