Přihlášení / Registrace
Rubriky
Archiv

Kvalitní gastro pomocníci

Žádná velkokuchyň se rozhodně neobejde bez spolehlivé myčky na nádobí a jiných gastro pomocníků. Firma UNI market gastro, představuje spolehlivého partnera na trhu pro kvalitní gastro zařízení. UNI market dodává svým spotřebitelům pouze kvalitní a prověřené technologie a odborný servis.

Firma UNI market nabízí kvalitní myčky od značky Comenda. Myčky Comenda jsou známé svým dokonalým designem prvotřídním mycím řešení, které dokáže splnit i přísné hygienické standardy vyžadované ve veřejném stravování.

Comenda je italský výrobce, který vyrábí kompletní sortiment od malých barových myček po kompletní pásové systémy do velkých letištních provozů. V naší nabídce jsou však zahrnuty jen jednoduché myčky, které si zákazník zvládne objednat sám.

Součástí každé velkokuchyně je bezesporu konvektomat. Konvektomaty patří mezi univerzální velkokuchyňská gastro zařízení a používají se pro přípravu většiny pokrmů. Můžeme v nich připravit masa, přílohy a jiné pokrmy. Konvektomaty Vám ušetří mnoho času i práce.

Comments are closed.