Přihlášení / Registrace
Rubriky
Archiv

Kvalitní nátěrové hmoty

Pokud rekonstruujete Váš byt, nebo dům a potřebujete kvalitní nátěrové hmoty, je zde pro Vás spolehlivý dodavatel nátěrových hmot DCH – Sincolor, a.s. DCH – Sincolor, a.s. je tradiční český výrobce a dodavatel kvalitních barev laků a stavební chemie. Díky svým dlouholetým zkušenostem Vám nabízí pouze kvalitní a prověřené nátěrové hmoty.

V našem eshopu naleznete kvalitní epoxidovou pryskyřici i tekutý kov Fix Metal. Epoxidová pryskyřice je pryskyřice, která se vyrábí polykondenzací vícesytných fenolů s epoxidovou skupinou. Používá se hlavně díky své dobré přilnavosti a tvrdosti na výrobu lepidel a epoxidové laky.

Například epoxydová pryskyřice CHS-EPOXY 324 se používá na lepení kovu, skla, keramiky, porcelánu, eternitu, polystyrenu, výrobku ze syntetických pryskyřic a jiných materiálů. Dále k přípravě stěrkových hmot a tmelů. Použití kovového prášku jako plniva způsobuje vodivost kompozice.

Vyberte si v našem eshopu tekutý kov FixMetal. FixMetal Alu je víceúčelová dvousložková hmota obsahující kovová plniva a je vhodná pro opravu kovových výrobků, zejména pro opravy děr, výtluků a drobnějších defektů vzniklých při výrobě, zpracování nebo užívání ocelových výrobků

Sincolor vám zaručí maximální kvalitu, prověřené zboží a hlavně kvalitní zákaznický servis. Pokud si nejste jistí, které nátěrové hmoty potřebujete, náš zaškolený tým Vám ochotně poradí.

Comments are closed.