Přihlášení / Registrace
Rubriky
Archiv

Meszároš bude hrát

Slovenská obránce Andrej Meszároš  se do kolotoče NHL vrátí už v sobotu. Jeho tým Philadelphia Flyers nastoupí na domácím ledě na derbyzápas proti Pittsburghu Penguins a pravděpodobně se bude moci spolehnout na služby Jaromíra Jágra, který bwin bonus se stejně jako Meszároš vrací po jednozápasový absenci.

„Cítím se už lépe. Dobře jsem si zabruslit dnes, uvidíme, jak se budu cítit v den zápasu,“ řekl ‘Mes’ pro CSNPhilly.com, který utrpěl zranění bwin horní části těla na tréninku.

Philadelphia se však bude muset obejít bez dvojice Tom Sestito, Daniel Briere, kteří se zranili ve čtvrtek. Už déle marodit s následky otřesu mozku center james van Riemsdyk. „Kdo dokáže alespoň chodit, v soobotu musí hrát,“ žertoval na adresu lazaretu v týmu ‘letců’ Jágr, jehož vyřadilo krátkodobě ze sestavy chřipkové onemocnění.

Meszároš má ihned po svém návratu na bwin bonus soutěžní led dostat podle zámořských médií i nového defenzivního partnera. Nastoupí prý s novou akvizicí Nicklasom Grossman. Toho Flyers jen ve čtvrtek získali za draftové místa z Dallasu.

Comments are closed.