Přihlášení / Registrace
Rubriky
Archiv

Wenger nevyloučil další návrat Henryho do Arsenalu

Trenér fotbalistů FC Arsenal Arséne Wenger nevyloučil návrat kanonýra Thierryho Henryho na Emirates Stadium. Bývalý francouzský reprezentant Henry je kmenovým hráčem amerického týmu New York Red Bulls, u ‘kanonýrů’ je na krátkodobém hostování.

nebankovní půjčky

půjčky na exekuce

web levně

hotovostni půjčky

GiGaINZERT.cz

Bazar SnadnoRychle

GiGaINZERT.sk

Zdarma bazar

Weblevně

Inzerce na Půjčky

Půjčky SnadnoRychle

SnadnoRychle – rozcestník

RychleSnadno – rozcestník

Půjčky bez registru

oddluženi fyzické osoby

Spoříci účet

Odškodnění dopravní nehody

Kreditní karty

Družstevní byt

Výkup nemovitosti

Reality inzerce

Práce inzerce

GigaBazar.pl

investiční zlato

nebankovní půjčky

kulturistika,fitness

bazar.inzerce

bazar.inzerce

erotická inzerce

bazar.inzerce

dárky pro může,ženy

bazar.inzerce

bazar.inzerce

bazar-slovensko, inzercia

bazar-německo inzerce

Závěrečný duel absolvuje nejlepší střelec Asenalu v historii za tento klub ve středu v rámci prvních zápasů bet365 bonus osmifinále Ligy mistrů 2011/2012 proti AC Milán, pak se vrátí do Spojených států amerických. Henry dal za Londýňanů tři góly v šesti setkáních a potvrdil, že stále nepatří do starého železa. Naposledy skóroval 34-letý útočník v sobotním ligovém duelu na hřišti Sunderlandu, když v nastaveném čase zajistil Arsenalu gólem tříbodový zápis (2:1).

Na otázku zda se francouzský zakončovatel v budoucnu bet365 bonus vrátí na Emirates Stadium Wenger odpověděl: „Uvidíme během příští sezóny. Může se stát, že se tu ještě zastaví na nějaký čas. Thierry se podařilo naplnit zprávy o tom, že je legendou. Doufám, že to potvrdí i ve středu proti AC Milán. “

Bývalý hráč AS Monaco, Juventusu Turín i FC Barcelona Thierry Henry vstřelil za Arsenal úctyhodných 229 gólů v soutěžních zápasech. „Dokázal, že patří k hráčům, kteří nepřišli o nic ze svého umění. Fotbalisté s neskutečným expekt bonus talentem jsou schopni podávat špičkové výkony i přes pokročilému věku. To je i případ Ryana Giggse a Paula Scholese v Manchesteru United, my máme Thierryho,“ pokračoval Wenger .

Comments are closed.