Přihlášení / Registrace
Rubriky
Archiv

Usnadněte si svou práci

Firma UNI market gastro, představuje spolehlivého partnera na trhu pro kvalitní gastro zařízení. UNI market dodává svým spotřebitelům pouze kvalitní a prověřené technologie a odborný servis. Pokud chcete investovat do své restaurace, investujte pouze s UNI market. Firma UNI market gastro se zabývá realizací velkokuchyňských projektů za velmi atraktivní ceny.

Žádná velkokuchyň se rozhodně neobejde bez kvalitní myčky na nádobí. Na našich stránkách nabízíme kvalitní myčky od značky Comenda. Myčky nádobí Comenda jsou známé svým dokonalým designem prvotřídním mycím řešení, které dokáže splnit i přísné hygienické standardy vyžadované ve veřejném stravování.

Comenda je italský výrobce, který vyrábí kompletní sortiment od malých barových myček po kompletní pásové systémy do velkých letištních provozů. V naší nabídce jsou však zahrnuty jen jednoduché myčky, které si zákazník zvládne objednat sám.

Firma UNI market gastro, představuje spolehlivého partnera na trhu pro kvalitní gastro zařízení. Vybavte si i vy profesionálně svou kuchyň.

 

Comments are closed.