Přihlášení / Registrace
Rubriky
Archiv

S meraky.cz máte vždy zaručenou přesnost

Meraky.cz to je eshop, kde seženete měřicí přístroje, které potřebujete pro přesnou práci. V eshopu Meraky.cz naleznete multimetry, zkoušečky, osciloskopy, klešťové ampérmetry, scopemetry, luxmetry, otáčkoměry, trasovače vedení, revizní přístroje, měřiče uzemnění, termokamery, měřicí kabely, přístrojové pojistky a mnoho dalších měřicích přístrojů.

Pro práci s elektrickým signálem bude každý odborník určitě potřebovat kvalitní osciloskop. Osciloskop se připojuje k měřenému signálu pomocí napěťových sond v případě měření napětí a pomocí proudových sond v případě měření proudu.

V obchodě meraky.cz si naleznete také zkoušečky, které jsou pro naši práci dost důležité. Zkoušečky jsou ruční přístroje ke zjišťování přítomnosti napětí ve vodičích, pořadí fází v třífázových rozvodech, indikaci fázového vodiče nebo nalezení párů vodičů v mnohapárových kabelech.

Pokud je pro Vás přesnost a preciznost na prvním místě, pořiďte si kvalitní měřicí přístroje, které naleznete na našich stránkách. Naše měřicí přístroje jsou vhodné pro profesionály, ale může si je pořídit každý kutil do své dílny.

Comments are closed.