Přihlášení / Registrace
Rubriky
Archiv

Prodlužování řas Praha

Prodlužování řas Nelly´s lashes

Tel:720 687 547 Vodičkova 16.

 http://prodluzovani-ras2.webnode.cz

Proto, aby jakákoli dívka nebo žena vždy vypadala atraktivně, dnes pracuje celý průmysl a neustálé vytváří nové nástroje a metody, které dokážou udělat z ženy neodolatelnou svůdkyni. A svět módy každým rokem vytváří nová řešení a trendy. Pokud chcete vypadat opravdu moderně a stát se předmětem obdivu, prezentují vám novou metodu: Prodlužování řas, která vás razantně pozmění během 1-2h. a zajisté vám pomůže přilákat na sebe pozornost. Není pochyb o tom, že když chcete vypadat atraktivně, jednou z nejúčinnějších možností je – prodlužování řas. Je to moderní trend a proto v kosmetickém salonu Ellen ve Vodičkové 16. nabízí klientům novodobou službu: dlouhé a husté prodloužené řasy. Luxus prodlužování řas je vhodný nejen pro speciální akce ale i v každodenním životě ženy. Nejen, že se cítí krásná a přitažlivá, ale hlavně na venek působí sebevědomě a elegantně.  Dnes je velice velký výběr umělých řas a každý rok se objevují nové a nové trendy umělých, hustých, prodloužených řas, které mohou okouzlit každého muže.

MATERIÁL k prodloužení řas

Všechny řasy jsou vyrobeny z hypoalergického monofilu (tenké řásy), některé s přidáním hedvábí (silnější a lesklejší řásy), které jsou tvarovány takovým způsobem, aby lehce a hlavně rychle přilnuli na vaše přírodní. Řasy mají přirozený vzhled, jsou lesklé, jemné a lehké. Nezatěžují vlastní řasy ani jim neškodí. Pokud dodržíte všechna doporučení, tak následná běžná údržba a péče nemůže poškodit vaše přírodní řasy. Po prodlužování řas nejsou řasy na vašich vlastních vůbec cítit, jsou jako vlastní. Používaná lepidla se při běžném nošení nevypařují a nedráždí oko ani při kontaktu s vodou. Řasy jsou různých délek a síly, což zaručuje při prodlužování maximálně dokonalého výsledků. Používá se speciální lepidlo, které je vytvořeno na bázi přírodních pojiv jako je např. pryskyřice. Je to speciální lepidlo, které bylo testováno v laboratořích a nevyvolává alergii a je bezpečné.

 Technika provedení prodlužování řas

Je to metoda prodlužování řasa na řasu, při které je přilepena jedna umělá řasa na jednu přírodní řasu. Tím se řasa prodlouží a chová se společně s prodlouženou řasou zcela přirozeně. Po prodlužování jsou řasy odolné vůči vodě, potu, slzám i bazénovému chlóru. Zároveň jsou řasy silné a dlouhé, krásně natočené a hlavně bezpečné vůči očím a kontaktním čočkám. Délku řas klientce doporučuji s ohledem na to, že přirozená délka vlastních řas klientek je kratší u vnitřního koutku a nejdelší jsou řasy uprostřed oka. Přírodní řasy musí tvořit nejméně 1/3 délky prodloužení, které chcete aplikovat. Aplikace řas vyžaduje v průměru 25-35 i víc řas na oko. A doba aplikace je od 45min do 1.5 hodiny. Další věc – vždycky se zeptám klientky, zda-li, při práci nosí brýle, aby ji delší řasy při nošení brýlí nevadily.

Poučení o následné péči o řasy po prodloužení

Před tím než popíšu to, co je potřeba vědět, chci zdůraznit jednu zásadní podmínku, kterou musíte dodržet „před“ aplikací prodlužování řas. Proto, aby lepidlo maximálně, pevně a kvalitně plnilo svojí úlohu, je třeba mít vlastní řásy absolutně čisté, odpočaté a beze stop žádné dekorativní kosmetiky. Pokud se však dostavíte na aplikaci řás s nalíčenými řasami není problém oči odmalovat  a začít aplikovat.

Rady aby to vydrželo déle …

Nejdůležitější je chránit spoje. Pamatujte si, že řasy se dají odlepit záměrně – pokud to budete chtít, ale mohou vám také najednou zůstat na dlaních, když náhodou použijete nevhodnou kosmetiku. Barviva, krémy, mycí prostředky často obsahují oleje, které oslabují nebo-li,  rozpouští spoje. Obecně platí to, že prodloužené řasy vypadají tak skvělé, plně a výrazně, že není vůbec zapotřebí používat řasenku. Sama se o tom přesvědčíte již po aplikaci.

Mám tu i dalších několik doporučení:

  • Vyvarovat se silného mechanického působení na řasy (spánek obličejem do polštáře, tření řas, nesprávné odličování, nadměrné používání řasenky atd.
  • Moře a bazén životnost řas mohou o něco zkrátit. U moře se zvyšuje metabolismus a i vlastní řasy se vyměňují rychleji.
  • Odličovat se má velmi opatrně pomocí vatových tyčinek. VODOU Oční okolí s řasovými spoji. Odličovače na olejové bázi, rovněž jako i kosmetická mléka k odličování očního okolí zakázány.
  • Použití řasenky je vhodné omezit. Každopádně každodenní použití zkrátí životnost řas.
  • Je vhodné, aby klientka opatrně pročesávala řasy speciálním kartáčkem na řasy, aby se řasy nezaplétali a nerozcuchávali.

NEZAPOMEŇTE: NIKDY těsně po aplikaci prodlužování řas nesmíte použít 24h. vodu a 48h. saunu!! Dále také nepoužívejte řasenku na bázi oleje (pro růst řas) jak známe z reklam a voděodolné řasenky!

Dávejte také pozor na mastné krémy, zamezte kontaktu s řasy a opatrně naneste kolem očí trochu dále, než jste zvyklé. To samé platí i pro make-up.

Comments are closed.