Přihlášení / Registrace
Rubriky
Archiv

Kvalitní překlady pro Vaši dokonalejší práci

Překlady, které Vám zprostředkuje naše firma Global Translations,Vám zajistí jen profesionální výsledky, díky zkušenostem, které firma po dobu desetiletého působení v této oblasti získala.

Naše firma nabízí překlad do všech možných světových jazyků, a je také schopna zajistit překlady i pro další jazyky, včetně méně obvyklých i exotických jazyků. Zajišťuje také korektury textů rodilými mluvčími, předtiskových korektur a rovněž kontroly gramatické a stylistické správnosti přeloženého textu a to především u dokumentů pro tisk. Všechny překlady jsou několikrát kontrolovány pro dosažení maximálního výsledku.

Pokud například potřebujete kvalitní technické překlady, není to pro naši firmu žádný problém. Takový překlad zahrnuje překlady standardních manuálů, návodů a provozních pokynů ke strojům a zařízením ze všech oborů.

Nabízíme také překlady textů, jako jsou výroční zprávy, ekonomické analýzy, rozvahy, účetních záznamy a další. Naše firma se vždy snaží udělat práci pro Vás v co nejkratším možném termínu.

Pro stálé zákazníky, kteří využívají služby Global Translations v oblasti překladů, tlumočení či dalších jazykových služeb, má firma připraven systém slev a bonusů.

Comments are closed.