Přihlášení / Registrace
Rubriky
Archiv

pronájem internetového obchodu

3D eShop – Nejlepší volba

Stále přemýšlíte nad profesionálním e-shopem, ale nemáte dostatek financí na jeho pořízení?

Nevadí! Naše služba Vám přináší řešení – komplexní systém pro internetové obchody – 3D eShop.

3D eShop

Jedná se o poměrně mladý systém na trhu vycházející vstříc požadavkům českého zákazníka. Z hrdostí můžeme oznámit, že seznam poskytovaných funkcí je stejně obsáhlý jako u předních dodavatelů e-shopů, kteří si účtují vysoké taxy.

Rozsáhlé možnosti

Kromě všech standardních funkcí, které obsahují profesionální pronájmy e-shopu nabízí 3D eShop i něco navíc:

  1. Uživatelské rozhraní podobné MS Word – při formátování stránek e-shopu, popisků produktů nebo kategorií Vám bude pomáhat naše uživatelské rozhraní pro práci s textem, která pro Vás bude hračka. Formátovat a upravovat texty bude moci každý administrátor a odkudkoliv.
  2. Speciální moduly pro e-shopy – 3D e-shop je velmi flexibilní modulární systém, proto jej dokážeme bez větších časových (a tím i finančních) nákladů doupravit či zcela přestavět přesně tak, jak potřebujete nebo jak si přejí Vaši zákazníci.
  3. Hromadné operace s produkty – práce s produkty v e-shopu je při větších počtech velmi časově náročná. Ovšem uživatelské prostředí a administrace 3D e-shopu je naprogramována tak, aby zvládala také hromadné operace s položkami e-shopu, ale i jinými. Na pouhé dvě kliknutí myší tak můžete publikovat či například smazat až 100 produktů najednou, což Vám ušetří spoustu času a peněz.

Za málo peněž hodně muziky

Pronájem 3D e Shopu je velmi zajímavý i z hlediska finanční stránky. Pronájem 3D e-shopu lze pořídit za 490 Kč vč. DPH / měsíc.

 

Comments are closed.