Přihlášení / Registrace
Rubriky
Archiv

Chraňte své ruce kvalitními rukavicemi

Ruce jsou části těla, které mají během práce neustálý a přímý kontakt s různými předměty a materiály. Účinná ochrana rukou nastává dosažením dokonalé rovnováhy mezi spolehlivou ochranou a pohodlným nošením – pouze správně vybrané ochranné rukavice, které zaměstnanec opravdu užívá, maximálně chrání.

 

Požadavky na pracovní rukavice vhodné pro konkrétní účel se značně liší podle toho, zda zaměstnanci vykonávají jemnou, přesnou práci nebo obsluhují těžké stroje, zda pracují v suchém prostředí nebo ve vlhkém prostředí či prostředí s výskytem oleje, nebo zda přicházejí do styku s chemikáliemi nebo jsou spíše vystaveni mechanickým rizikům. Společnost uvex vyrábí různé druhy pracovních ochranných rukavic, které chrání před různými riziky. Specializované odborné centrum uvex safety gloves, které má na starosti pracovní rukavice od společnosti uvex, provozuje největší výrobu ochranných rukavic v Evropě a velkou část své celosvětové nabídky ochranných rukavic vyrábí přímo v Německu.

Nejdůležitější je výběr správných rukavic, které maximálně ochrání pracovníka při konkrétní pracovní činnosti. S výběrem rukavic pomohou odborně proškolení pracovníci společnosti uvex.

Kompletní sortiment ochranných pracovních rukavic značky uvex a veškerých OOPP značky uvex na český trh dodává společnost UVEX Safety CZ, k.s. z Rychnova nad Kněžnou.

https://www.uvex-safety.cz/cs/produkty/ochranne-rukavice/?f=3160

https://www.uvex-safety.com/en/product-group/uvex-cut-protection/

Comments are closed.