Přihlášení / Registrace
Rubriky
Archiv

Potřebujete lyže nebo běžky?

Sháníte nové lyže? Vyzkoušejte specializovaný eshop, který má ve své nabídce ty nejmodernější dostupné značky (Atomic, Blizzard, Dynamic, Elan, Fisher, Head, Rossignol, Salomon, Sporten, Volki a mnoho dalších). O prodej lyží se starají opravdoví profesionálové z řad aktivních i bývalých profesionálních sportovců, kteří Vám velmi ochotně pomohou s výběrem, kontaktovat je můžete na telefonické lince obchodu.

V obchodě naleznete vše, co se týče výbavy pro dovolenou na horách. Ať už se jedná o vybavení pro klasické sjezdové lyže, jako jsou samotné lyže, vázání, lyže ve výprodeji, hole, vaky nebo pro běžky, ke kterým zde můžete najít vosky, běžecké boty, vázání nebo celé běžkařské sety. Samozřejmostí v dnešní době již je nejen kompletní nabídka pro snowboardisty, ale také nabídka lyžařského i běžkařského oblečení, termoprádla, čepic, čelenek, helem, brýlí a ostatního příslušenství s lyžováním spojeným. Vše se nachází utříděno v přehledných kategoriích, díky kterým naleznete velmi jednoduše vše, co zrovna potřebujete.

Eshop pro zákazníky připravuje pravidelně nejrůznější slevové akce, jako jsou například zdarma hůlky při nákupu lyžařského setu (lyže i s vázáním) nebo dětská ouška na helmu při nákupu dětského lyžařského setu, která jistě potěší každé dítě. Další výhodnou akcí je poskytnutí poštovného zdarma při nákupu nad 6 000,- Kč. Starší modely lyží, helem a ostatního zboží naleznete v sekci výprodej, kde tyto produkty můžete nakoupit za zvýhodněnou cenu. Vzhledem ke spolupráci s lyžařskými centry v Harrachově a v blízkém okolí, získáte při nákupu i zdarma Skipas do Vámi vybraného centra, takže Vám nic nebrání koupit si potřebné lyžařské vybavení a okamžitě vyrazit do hor na svah.

Comments are closed.