Přihlášení / Registrace
Rubriky
Archiv

Antibakteriální ponožky – vyzkoušíte a už je nezaměníte na nic jiného

Oblékání ponožek je naší každodenní rutinou. Na každý den máme připravený nový kousek, který si zvolíme lze podle nálady, barvy. Někteří mají ve své sbírce různé barevné kombinace, vzory a jiní si potrpí na konzervativní barvy. Jedno máme však společné všichni – chceme nosit pohodlné ponožky.

Pokud se podíváme do obchodů, nabídka ponožek je obrovská. Různé materiály, barvy či tvary. Lidé, kteří se snaží o maximální ochranu nohy, vyhledávají kvalitnější kusy. Velmi oblíbenými se stávají antibakteriální ponožky, které nabízejí mnoho výhod.

Tyto ponožky jsou anatomicky tvarované, proto dokonale sedí na noze. Dají se nosit při sportování, při práci nebo ve volném čase. Díky materiálu skvěle absorbují vlhkost, jsou prodyšné, pružné a příjemné na dotek. V materiálu ponožek jsou obsaženy nano částice stříbra, díky kterým má ponožka antibakteriální a protiplísňové účinky. Zesílená špička a pata zajišťují dlouhou životnost.

Ionty stříbra jsou bezpečné, nedráždí pokožku a nezpůsobují alergii. Pomocí stříbra ponožka omezuje množené bakterií, čímž zajišťuje dlouhodobou ochranu proti zápachu. Použitá směs jemných vlněných a technických vláken velmi dobře transportuje pot od pokožky, zabraňuje vzniku mokrého prostředí v botě, nechladí na pokožce a zajišťuje tepelný komfort vašim nohám.

Jmenujme si vlastnosti a výhody antibakteriálních ponožek:

  • příjemný pocit a komfort, teplé a prokrvené nohy
  • širokospektrální antibakteriální a protiplísňové účinky
  • eliminace tvorby nepříjemného zápachu
  • aktivní ničení bakterií a schopnost rychlého odvodu vlhkosti a potu
  • prodyšnost, hebkost a pružnost
  • nedráždivost a vysoká snášenlivost
  • úleva nohám se sklonem k mykózám a plísňovým onemocněním

Antibakteriální ponožky nabízí na svém e-shopu společnost NanoProm. Kromě ponožek zde najdete široký sortiment antibakteriálního oblečení jako trička, kalhoty, čepice či spodní prádlo. Vyzkoušejte si antibakteriální oblečení a užívejte si výhody, které Vám toto oblečení nabízí.

Comments are closed.