Přihlášení / Registrace
Rubriky
Archiv

Šroubové kompresory BOGE – německá kvalita s 5letou zárukou

Osvědčená technologie, spolehlivý servis, ale i efektivní řešení úspory energie jsou při výběru šroubového kompresoru zásadní. Jednoduše potřebujete precizní, spolehlivé zařízení, které nebude způsobovat komplikace a výpadky.

Šroubový nebo pístový?

Kompresory lze rozdělit do dvou hlavních kategorií, a to na šroubové a pístové. Šroubové kompresory můžete využít pro stlačování atmosférického vzduchu, pístové stlačují vzduch pomocí přímočarého vratného pístu. Oba typy lze dále dělit na olejové (mazné) a bezolejové (bezmazné).

Šroubový kompresor má především průmyslové využití a funguje pomocí dvou protilehlých asymetrických šroubů, čímž vyniká účinností a nízkou hlučností. S pomocí frekvenčního měniče pak můžete regulovat jeho výkon.

Kompresory BOGE a servis

V BOGE se zaměřují na šroubové kompresory a pístové kompresory v olejem mazané a bezolejové verzi, spirálové a turbo kompresory, či příslušenství na stlačený vzduch v kategorii přípravy stlačeného vzduchu.

Výkon kompresorů se pohybuje v rozmezí 0,4 až 355 kW, 0,1 až 51,4 m³ / min, a 4 až 40 barů.

Rychlost servisu je pro zákazníky důležitá a my si toho jsme dobře vědomi. S více než 200 zastoupeními a servisními partnery nabízí komplexní, a především rychlé služby. Prodloužená 5letá záruka bez navýšení ceny, která je součástí prodeje nových šroubových kompresorů BOGE, jen podtrhuje německou kvalitu.

Řízení stlačeného vzduchu

Při větším počtu kompresorů musíte řešit otázku jejich správy a řízení. BOGE přichází s inteligentním řídícím systémem, pomocí kterého můžete spravovat neomezený počet sítí stlačeného vzduchu. Kdykoliv a kdekoliv si lze vyvolat data stroje a zefektivnit tak vaše procesní řízení.

Comments are closed.