Přihlášení / Registrace
Rubriky
Archiv

Využijte Profi-kancelář a založte si s.r.o. velice rychle

Založení společnosti s ručením omezeným je časově náročný proces, který zahrnuje několik důležitých kroků. V první řadě dojde k uzavření společenské smlouvy formou notářského zápisu, poté se složí základní kapitál (případně jeho část) a zajistí se živnostenské oprávnění. Dále se společnost zapíše do obchodního rejstříku a zaregistruje u finančního úřadu. Nicméně založení firmy svépomocí může zabrat i několik týdnů nebo můžete využít společnosti zakládající s.r.o. na klíč.

Proč právě založení s.r.o. na klíč?

Ve své podstatě se jedná o nejlevnější variantu, jak se domoci plnohodnotné společnosti psané na vaše jméno. Založení s.r.o. odpovídá požadavkům zákazníka. Čistá historie, předdefinované živnosti, práce, struktura a další věci. Do deseti dní obdržíte tři důležité listiny a jste právoplatný majitel či majitelka nové s.r.o.

  • Živnostenský list
  • Výpis z obchodního rejstříku
  • Osvědčení o registraci na finančním úřadu

Šetřete čas a peníze

Přenechte založení s.r.o. skutečným odborníkům a vyvarujte se určitým nepříjemnostem a chybám při realizaci svépomocí. Využijte předkládaných garancí firmy Profi-kancelář s.r.o. a především jejích dlouhodobých zkušeností. Zakládání nových společností nebylo nikdy tak snadné, jako dnes, což si ověříte sami na vlastní kůži.

Comments are closed.