Přihlášení / Registrace
Rubriky
Archiv

Sídlo firmy Praha a založení nové společnosti

Chcete se vrhnout do skutečného a velkého světa podnikání? V tom případě si založte společnost, nalezněte vhodné místo pro firmu a rozvíjejte svůj business. Jde samozřejmě o úkony, které vyžadují určité znalosti z oboru, abyste je provedli rychle a bez administrativních pochybností. Nemáte-li na takové věci čas, popřípadě jim vůbec nerozumíte, svěřte se do rukou odborníků. Ideálně těch, jež vám provedou založení s.r.o. na klíč, až po vyřízení nového sídla. Tím tíženým subjektem je Profi-kancelář s.r.o. Letitý profesionál, jenž konkurenci předčí v nadstandardních službách, vysokých garancích a komplexnosti.

Firma do deseti dnů

Prvopočátkem všeho je založení s.r.o. To standardně probíhá do deseti dnů. Při expresním požadavku je to doba poloviční. Pakliže cokoliv nebude vyřízeno včas, společnost garantuje bezplatnou realizaci se vším všudy. Následujícím krokem bude sídlo firmy, ideálně v některé z reprezentativních lokalit hlavního města. V tomto směru máte jistě na výběr.

  • Lukrativní sídlo na Praze 1, Praze 2 a Praze 3.
  • Ekonomická varianta na Praze 9.

Co je to virtuální kancelář

Virtuální sídlo firmy je určeny pro právnické i fyzické osoby, které nepotřebují využívat kancelářské prostory denně či dokonce vůbec. V praxi jde o sdílení prostor, respektive o sdílení poplatků za podnájem, popř. nájem. Sídlo firmy je určeno zápisem v obchodním nebo živnostenském rejstříku. Majitel, zprostředkovatel či jiná pověřená osoba provozem virtuální kanceláře se stará o korespondenci a návštěvy daných nájemců. Bližší podrobnosti vyplývají z uzavřené smlouvy mezi nájemci a pověřenou osobou nebo firmou.

Comments are closed.