Přihlášení / Registrace
Rubriky
Archiv

Služby virtuálního sídla firmy Praha

Můžete si vybírat z několika variant programů pro virtuální sídlo firmy Praha, včetně vlastní konfigurace virtuální kanceláře. Tu si můžete libovolně nakonfigurovat a slouží k tomu, abyste si svou novou kancelář, nebo sídlo firmy navrhli dle svých představ a finančních možností. Nabízí se vám volba pošty, telefonu, zasedací místnosti, či dalších služeb.

Základní varianta umístění sídla firmy

Nejoblíbenějším předplaceným programem pro virtuální sídlo firmy je základní balíček. Jeho základní varianta obsahuje sídlo společnosti a kontaktní adresu, označení firmy na budově, či služby recepce včetně uvítání hostů. Ceny se pohybují již od několika stovek korun na měsíc. Vaše virtuální sídlo firmy můžete získat v kancelářích v centru metropole.

Virtuální kancelář není náhradou, ale nadstavbou

Mimo tento základní program můžete využít i další varianty. Kromě samotného sídla firmy a kontaktní adresy v Praze získáte i neomezený příjem korespondence, její týdenní nebo měsíční přeposílání, či upozornění na došlou korespondenci pomocí e-mailů. To ovšem není vše. Jistě využijete i telefonní linku s operátorem, skenování, úschovu zásilek a třídění pošty zdarma. Navíc se nabízí i možnost, používání zasedacích místností na dvě hodiny v měsíci zcela zadarmo.

Pokud tedy chcete udělat na své obchodní partnery dojem, vyvarovat se stresovým situacím, či jen umístit svou firmu na lákavou adresu využijte nabídku virtuálního sídla firmy Praha, kterou najdete na webu https://www.levne-sidlo-firmy.cz/

Comments are closed.