Přihlášení / Registrace
Rubriky
Archiv

Provedeme vás založením s.r.o. bez starostí

Založení společnosti nebylo nikdy jednodušší. S firmou Profi-kancelář, která patří mezi nejlepší poskytovatele služeb z oblasti zakládání společností a jejich sídel, můžete být vlastníky nové společnosti již do 10 dní.

Kompletní servis včetně poradenství k založení firmy

Pokud chcete ušetřit čas strávený na úřadech nebo strávený čtením zákonů, pak je pro vás nejlepší využít služeb specialisty v oboru. Základní služby společnosti lze rozdělit na poradenství a kompletní servis.

Při poradenství dochází ke konzultacím s našimi specialisty v oblasti obchodního právo a obchodních korporací, kteří vám rádi pomohou se založením vaši s.r.o. Poradí vám, jak při založení s.r.o. postupovat, co vše k založení potřebujete a na co si dát pozor. Profesionální vystupování a individuální přístup je samozřejmostí.

Expresní založení sro

Během podnikání může nastat situace, která si jednoduše žádá rychlejší zpracování celého procesu založení s.r.o. V takovém případě je tu expresní varianta navýšená o mírný poplatek. Novou společnost však budete vlastnit do pěti dnů.

V ceně takové služby je kompletní servis, od prvotní konzultace až po vyřizování všech povinností na úřadech. A výsledek? Založení s.r.o., jež podléhá platné legislativě.

Kdo vám založí firmu na klíč?

Vyžadujete-li při uvedeném procesu odbornost, profesionalitu, individuální přístup a řadu zajímavých benefitů, obraťte se na společnost Profi-kancelář s.r.o. Ta je dlouhodobým specialistou v této oblasti a dokonce vám garantuje lhůty pro založení sro. Pakliže nedojde k jejich naplnění, získáte novou firmu zcela zdarma.

Comments are closed.