Přihlášení / Registrace
Rubriky
Archiv

Stěhování kvalitně Praha – služby bez skrytých poplatků

Vysoká úroveň služeb společnosti Stěhování kvalitně Praha je zárukou nadprůměrné kvality za výhodných cenových podmínek a v krátkém čase – stěhování Praha. Firma stěhuje, vyklízí po celé České republice a v Evropské unii.  Mezinárodní stěhování realizují podle potřeb zákazníků, nabízejí pohodlné a komplexní řešení celé zakázky. Provádí mezikontinentální kontejnerovou, nebo leteckou přepravu včetně vyřízení celní deklarace. Stěhované předměty se nakládají do moderních stěhovacích aut pomocí speciální techniky, pokud jde o těžké břemena.

Stěhování Praha – stěhování bytů, kanceláří a firem

Společnost se věnuje stěhování kanceláří Praha. Bez problému vystěhuje za chodu velkou firmu nebo malou rodinku z jejich bytu. Touto činností se zabývají již dvanáct let a s plným nasazením vám vyklidí byt nebo vystěhují půdu či sklep. Profesionálně zdatný tým čeká na vaše objednávky. Neznají slovo NEJDE, pracují o víkendech a bez příplatků. Obalový materiál dodají zdarma.  Poskytují své služby bez skrytých poplatků a jejich ceny patří mezi ty nejnižší. Díky dobrým referencím se dostali i do České televize na natáčení jednoho z dílů pořadu ´Jak nakupovat služby´.

Vyklízení Praha – profíkům jde práce pěkně od ruky

Motto společnosti Stěhování kvalitně Praha – vysoké nasazení, spolehlivost, trpělivost, profesionální přístup. Proč se trápit, když můžete oslovit spolehlivou firmu – vyklízení Praha. Máte o službu zájem? Můžete si předem objednat jejich technika, který zdarma navrhne postup včetně cenové kalkulace. Dokonce nemusíte platit najeté kilometry při stěhování kanceláří po Praze a přistavení vozu při zakázce stěhování nad 5 hodin. Jsou vám k dispozici sklady od velikosti 1m3, kde jsou jen vám 24h denně otevřené dveře. Každé stěhování je pojištěné na částku od 1.000.000 Kč!

Comments are closed.