Přihlášení / Registrace
Rubriky
Archiv

Nanotechnologie pro celou kuchyň

Každá správná hospodyňka si chce udržovat svou kuchyni v dokonalém stavu a čistotě. Přece v kuchyni se připravují naše chutné obědy, svačiny či sladké dezerty. Právě proto musí být vše dokonale čisté a samozřejmě estetické. Nanotechnologie Vám přináší inovativní produkty, kterými můžete ošetřit mnoho povrchů, které se nacházejí právě v kuchyni.

V této části najdeme mnoho typů povrchů, ať už jde o kuchyňskou linku, dřez, obklady, skleněné tabule nebo nerezové povrchy. Na všechny tyto povrchy nabízí nanotechnologie jednečné produkty. Jejich společným rysem je výsledný efekt.

Po ošetření získají povrchy odolnost vůči vodě, olejům a jiným tekutinám. Díky neviditelné nano vrstvě se objeví efekt lehkého čištění, což znamená, že na udržování Vám bude stačit čistá voda. Ušetříte tím čas i peníze, protože nebudete muset používat různé čistící prostředky.

Kde všude se dají nano produkty použít?

1. Vodovodní baterie a kohoutky

2. Dřez, chladnička, digestoř

3. Chromované nebo nerezové doplňky

4. Kuchyňská linka

5. okna, lampy

6. Plasty

7. Textilní kuchyňské židle

8. Mnoho jiných povrchů

Chcete-li vyzkoušet něco nové a jedinečné, nano produkty jsou tím správným řešením. Na stránce společnosti NanoProm najdete mnoho dalších, velmi zajímavých produktů. Je pouze na Vás, který z nich bude tou nejlepší volbou pro vaše potřeby.

Comments are closed.