Přihlášení / Registrace
Rubriky
Archiv

EET a hrozby pro Vaše podnikání

Elektronická evidence tržeb má sice trestat nepoctivé podnikatele, velice snadno se do potíží dostanou i podnikatelé dodržující pravidla a zákony. Abyste se dostali do potíží, může jít jak o omyl, tak o problém, který ani nemáte ve svých rukou. Vinou poskytovatele internetového připojení nebo softwarovou chybou ve vaší kase, můžete dostat pokutu, která bude pro vaše podnikání smrtelnou.

EET Pokuta až 50 000 Kč

Pokutu do 50 000 Kč můžete obdržet například v případě, že budete mít v počítači virus. Podle znění zákona totiž musíte zacházet s autentizačními údaji nebo certifikátem pro evidenci tržeb tak, aby nemohlo dojít k jejich zneužití. Snadno obdržíte pokutu i v případě, že se úředníkovi nebude zdát dobře viditelné informační oznámení.

EET Pokuta až 500 000 Kč

Vysoká pokuta může položit vaše podnikání na kolena. Přitom zde je mnoho sporných situací, ve kterých se stanete obětí bez vašeho přičinění. Podnikáte v rychlém provozu? Zaměstnanec může zapomenout vydat účtenku a vám hrozí problém. Vypadnout může i internetové připojení, obzvláště v odlehlých oblastech. Vaše zařízení může obsahovat softwarovou chybu, která zapříčiní, že se data neodešlou na server, anebo vám nebude chtít vytisknout účtenku.

Jak se ochránit?

antiEET.cz vám poskytne potřebnou právní ochranu v souvislosti s elektronickou evidencí tržeb. Za roční poplatek 8 990 Kč se stanete členem našeho spolku a v případě potíží podnikneme veškeré právní kroky vedoucí k zastavení řízení, nebo k minimalizaci sankce. Objednejte si právní ochranu na antiEET.cz a přesměrujte své myšlenky zpět ke svému podnikání.

Comments are closed.