Přihlášení / Registrace
Rubriky
Archiv

Založení s.r.o. je tak snadné

Společnost s ručením omezením, to je v případě podnikatelské činnosti určitě zajímavá vizitka. S fungující firmou se vám otevírají možnosti lepších veřejných zakázek, máte šanci narazit na nové obchodní partnery a vůbec působíte důvěryhodněji.

Jenže, jak na založení s.r.o., když o této oblasti nemáte vůbec žádné povědomí? Jak se vypořádat se všemi nástrahami, úředním šimlem a povinnostmi? Pakliže na to nemáte dostatek času, věnujte se své podnikatelské činnosti a tyto náležitosti svěřte zkušeným profesionálům.

Založení společnosti s ručením omezeným na klíč

Oslovíte-li ty správné specialisty, vězte, že se nemusíte starat skutečně o nic. Firmu dle vašich přestav a s naprosto čistou historií můžete mít již do pěti dnů. Také v tomto segmentu totiž existuje expresní vyřízení.

V rámci těchto služeb je poskytován plnohodnotný a komplexní servis.

  • Osobní konzultace
  • Příprava všech dokumentů, včetně notářského zápisu
  • Registrace na obchodním rejstříku a živnostenském úřadu

Procesy, jejichž výsledkem je příslušné oprávnění a listiny prokazující, že jste majitelem dané společnosti. Klasické založení společnosti s ručením omezeným probíhá v časovém období do dvou týdnů.

Chcete firmu, kterou můžete ovládat v podstatě obratem?

Pokud je pro vás i expresní založení společnosti do pěti dnů příliš dlouhým termínem, pak využijte ještě rychlejší cesty. Tu představuje nákup ready-made společnosti, tedy před-založené firmy. Ta je již všude registrována a vy s ní budete moci nakládat ihned.

Přestaňte být pouhým živnostníkem a vydejte se daleko rozmanitější cestou s přemírou možností. Vsaďte na založení společnosti s ručením omezeným a otevřete si dveře do světa velkého podnikání. Investujte do tohoto úkonu jen pár tisíc a vše bude vyřízeno za vás. Buďte hrdým majitelem nové a čisté firmy, s níž budete prosperovat.

Comments are closed.