Přihlášení / Registrace
Rubriky
Archiv

Skleněné a keramické povrchy se změní k nepoznání

Různé skleněné povrchy najdeme snad v každé jedné domácnosti. Hospodyňky dobře vědí, jaké jsou tyto povrchy citlivé. Špína, mastnota, prach či otisky, asi to zná každý.

Na trhu najdeme mnoho přípravků, kterými můžeme skleněné povrchy očistit. Jejich výdrž je ale velmi často slabá. Nanotechnologie se postará i o tento problém. Dostupný je již produkt, který je vyroben na bázi nanotechnologie, čím dál tím více lidí ho vyzkoušelo a spokojeně konstatovali, že právě tento produkt je tím, který hledali.

Rozdíl mezi ochrannou vrstvou na bázi nanotechnologie a každodenními, běžně v obchodech dostupnými prostředky vytvářejí nano částice, které jsou obsaženy v produktu. Právě díky těmto částicím ošetřený skleněný či keramický povrch získá jedinečné a dosud nevídané vlastnosti. Ošetřený povrch dokáže odpuzovat vodu, různé oleje a také odolá i nečistotám, které se nebudou vědět přilnout na povrch. Tento produkt Vám ušetří čas i peníze, protože povrch nebudete muset tak často mýt, navíc bude Vám na to stačit voda. Obejdete se bez použití čisticích prostředků. Ochrana skla a keramiky je dlouhodobá díky své UV-stabilitě.

Kde všude je možné tento produkt použít? Všude tam, kde máte skleněné a keramické povrchy, ať už je to koupelna, kuchyň, toaleta, umyvadla, okna, sprchové kouty, dlaždice, skleníky, zimní zahrady a na mnoha jiných místech. Ošetřit ním můžete i skleněný stolek. Nebojte se, na stolku budete moci i nadále jíst, protože produkt je naprosto nezávadný pro potraviny, což dokazuje i certifikát.

Aplikace produktu je velice jednoduchá, je přizpůsobena zákazníkům a zvládne ji absolutně každý bez problémů. Při správném nanesení se životnost nano vrstvy počítá v měsících. Správná aplikace je velmi důležitá, proto je třeba velmi dbát na pozorné přečtení si manuálu.

Firma NanoProm má ve své nabídce nano ochranu skla a keramiky. Je k dispozici v různých objemech, k produktu zákazník dostane i netkané hadříky na nanášení a gumovou rukavici. Určitě si tento inovativní produkt vyzkoušejte a zařaďte se mezi spokojené zákazníky.

Comments are closed.