Přihlášení / Registrace
Rubriky
Archiv

Informace o ERP, CRM, BI, DMS a ECM

Nějaký druh informačního systému je nedílnou součástí všech podniků a organizací. Lepší podnikové informační systémy znamenají lepší fungování firmy. A konečně dlouhodobě konkurenceschopná firma potřebuje skutečně konkurenceschopný systém.

Podle obecné definice je informační systém celek zahrnující HW, SW, lidi a procesy. Proto je z hlediska úspěšného fungování soukromé společnosti či státní organizace klíčové sladění všech čtyř složek informačního systému. Asociace za lepší ICT řešení pomáhá při výběru těch lepších řešení a sdílení osvědčených postupů, jejich ladění a následných inovací.

Celá řada firem a institucí usiluje o optimalizaci procesů, zvyšování produktivity zaměstnanců a vyšší míru automatizace činností. Proto je užitečné analyzovat podpůrné podnikové informační systémy (ERP, CRM, BI, DMS), jejich propojení a inovace v duchu probíhající digitální transformace celých ekonomických odvětví.

Asociace za lepší ICT řešení má pro vás řešení

V rámci Asociace za lepší ICT řešení pro vás sestavíme poradní tým zkušených profesionálů z podobných organizací, se znalostí odpovídajících systémů a osvědčených konceptů použití. Konzultace vám zajistí profesionálové z firemního prostředí s bohatými znalostmi z praxe. Díky nezávislému pohledu a systematické analýze můžete najít ještě lepší řešení.

Informační systémy ERP, CRM, BI, DMS a ECM

K dispozici jsou vám rovněž přehledy lepších řešení na českém trhu, vhodných oblastí jejich nasazení a zkušenosti uživatelů. Zaměřujeme se především na systémy pro plánovaní podnikových zdrojů (ERP – Enterprise Resource Planning), řízení vztahů se zákazníky (CRM – Customer Relationship Management), správu dokumentů a obsahu (DMS – Document Management System, ECM – Enterprise Content Management) a využití informací (BI – Business intelligence). Vzhledem k dynamickému vývoji aplikací a inovacím procesů jsou nyní k dispozici výborně provázané a vzájemně se doplňující systémy se vyšší mírou automatizace.

Více informací o podnikových informačních systémech (ERP, CRM, BI, DMS) najdete na webu Asociace za lepší ICT řešení zde https://lepsi-reseni.cz/prehledy/informacni-systemy/

Comments are closed.