Přihlášení / Registrace
Rubriky
Archiv

Informace pro podnikatele o umístění sídla firmy

Na internetu můžeme najít mnoho různých článků, které jsou například vhodné pro začínající podnikatele. Ti například zvažují jestli založit novou s.r.o. Nebo hledají informace ohledně virtuální kanceláře a jejich cen. V tomto článku vám přiblížíme některé z těchto článků.

Výhody virtuální kanceláře

Důvodů, proč si pořídit virtuální kancelář Praha je hned několik. V první řadě své sídlo firmy přestěhujete na lukrativní adresu, která bude magnetem na potenciální klientelu. V očích zákazníků a obchodních partnerů budete vypadat, jako skuteční profesionálové. Společně s tím se „papírově“ přemístíte do hlavního města, kde existují tisíce společností. Máte tak jistotu, že své podnikání dostatečně ukryje před nenechavými a pravidelnými kontrolami finančních úřadů a dalších institucí.

Založení s.r.o. krok za krokem

V článcích se můžete například dočíst, že v prvopočátku všeho je osobní konzultace, na jejímž základě se tým zkušených pracovníků pustí do práce. Je to posléze jenom několik dnů, které vás dělí od plnohodnotného a funkčního subjektu psaného na vaše jméno.

A pokud se náhodou celý proces protáhne, nemusíte za založení s.r.o. platit ani korunu. To je nabídka, jež o poskytovaných službách mnohé vypovídá.

S přihlédnutím k úpravě zákonů v posledních letech, je model založení nové s.r.o. tou nejsnazší cestou, jak se stát podnikatelem se vším všudy.

Virtuální sídlo firmy a založení nové s.r.o. - čtěte v článcích níže:

Comments are closed.